Daca te apuca nevoile fiziologice cand te afi in institutiile publice din Romania, mai bine te abtii. Este groaznic ce se ascunde in toalete

Fereasca Dumnezeu sa ai drumuri pe la institutiile publice si sa fii nevoit sa intri la toaleta! In afara mirosului intepator, nu vei gasi nimic. Sapunul si hartia igienica lipsesc cu desavarsire. Urmeaza un material filmat cu o camera ascunsa.

A.L., miercuri 05 aprilie 2017 , 19:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Nu vorbim despre toalete publice ecologice, amplasate in parcuri sau la colt de strada, ci despre grupurile sanitare din institutii publice - cum ar fi primariile, directiile pentru asistenta sociala sau administratii financiare.


Explicatii pot fi cu nemiluita, insa realitatea este foarte departe de orice norma de igiena in aceste toalete ale institutiilor publice.


Oamenii recunosc ca nu toti au grija la ce lasa in urma. Unii chiar iau si pentru acasa hartie igienica atunci cand gasesc.

"Am vazut ceva. O doamna bine fura hartie. Usa era intredeschisa si am vazut-o. Lua bucatele-bucatele si le baga la sutien"

Concluzia nu poate fi decat una singura! Daca aveti ceva de rezolvat in institutiile ublice, urmati principiul: Paza buna trece primejdia rea.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si