Daca te muti in acest oras vei primi doua hectare de teren si un loc de munca!

Cape Breton e o mica insula aflata in partea estica a regiunii Nova Scotia, in Canada.

Author: A.L. vineri 25 august 2017 , 15:49

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

The Farmer’s Daughter Country Market, brutarie si magazin general, este principalul busines din zona si incearca sa se extinda. in principiu, ei au toate lucrurile de care au nevoie, mai putin oamenii.

Potrivit Business Magazin, aceasta insula, cu natura sa unica si un mediu inconjurator sanatos, are foarte multe de oferit: exista multe locuri de interes turistic, cluburi de copii, biserici si altele.

Populatia actuala este de 150.000 de oameni, dar este in scadere de ani buni.
Dupa ce au angajat toata forta de munca disponibila local, cei de la The Farmer’s Daughter Country Market au postat pe pagina de Facebook un anunt care pare prea bun pentru a fi adevarat: orice persoana dispusa sa se mute in oras va primi un loc de munca si doua hectare de teren.

Singura piedica pare a fi legea din Canada, care spune ca doar rezidentii statului nord-american pot aplica pentru o astfel de pozitie; sigur, o carte verde poate rezolva insa aceasta problema, iar pentru a obtine cartea verde rezidentii au nevoie de doua lucruri: o invitatie de la un angajator canadian, aprobata de Ministerul Muncii, si un permis temporar de munca care se obtine dupa obtinerea vizei.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si