Poți ieși din carantină după a 10-a zi doar cu o singură condiție

Cei care vin din țările aflate pe listă sunt obligați să stea în carantină 14 zile. Aceștia pot ieși din carantină după a 10- a zi, dacă efectuează un test pentru SARS-CoV-2 în a 8 a zi de carantină, iar rezultatul acestuia este negativ și nu prezintă simptomatologie specifică.

Insula Jersey este un teritoriu auto-guvernat dependent de Coroana Marii Britanii.

Strict juridic, Jersey nu face parte integrantă din Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, având o identitate internaţională distinctă. Totodată, insula Jersey are o populaţie de 100.000 locuitori, iar dimensiunea comunităţii româneşti se ridică la aproximativ 2.500-3.000 de persoane, conform Ministerului Afacerilor Externe.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Danemarca este pe listă „urmare a detecției circulației în populatia umană a unor variante de virus SARS CoV-2 provenite de la fermele de nurci”, anunţă Guvernul.

Citeste si: Carantina în Slobozia prelungită cu încă o săptămână. Care este rata de infectare

Citeste si: Marcel Ciolacu îl propune ca premier pe medicul Alexandru Rafila

Care sunt persoanele exceptate de la această măsură

Sunt exceptate de la măsura carantinării persoanele care au fost confirmate pozitiv pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 în ultimele 90 de zile anterioare intrării în țară, fapt dovedit prin documente medicale sau prin verificarea bazei de date Corona-forms și pentru care au trecut cel puțin 14 zile de la data confirmării până la intrarea în țară.

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si