Dacian Ciolos are o casa "invizibila"! Viluta Premierului nu poate fi vazuta de la strada si nu are poarta pentru masina

Dacian Ciolos este unul dintre cei mai discreti prim-ministri pe care i-a avut Romania.

Author: D.C. Editor: Catalin Patru luni 04 iulie 2016 , 15:44

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Dacian Ciolos a castigat foarte multi bani pe vremea cand era trimisul Romaniei la Comisia Europeana, unde lua peste 10.000 de euro pe luna. Cu toate astea, declaratia lui de avere e mai degraba modesta fata de cele ale predecesorilor lui.

Ciolos are domiciliu in Zalau, judetul Salaj, localitate de unde sunt parintii lui.

El nu are insa nici o proprietate in aceasta localitate, in schimb are o casa de vacanta de 100 mp si 10.000 mp in comuna Marisel, jud Cluj.
Aceasta este intrarea inspre proprietatea lui Ciolos, insa casa este undeva mai in spate
Aceasta este intrarea inspre proprietatea lui Ciolos, insa casa este undeva mai in spate

Din 2002, insa el a investit toti banii familiei intr-o casa situata intr-o zona semi-centrala din Bucuresti. Casa are 92 mp si se afla in apropiere de podul Basarab. Este cam cea mai ascunsa viluta de pe strada, in conditiile in care la strada este doar o mica poarta pietonala si o cutie postala. Imobilul este situat undeva in planul al doilea, mascat de o alta casa situata in fata sa.

Viluta poate fi vazuta doar de sus
Viluta poate fi vazuta doar de sus

In 2015, Dacian Ciolos si sotia lui, Valeria, si-au mai cumparat un apartament mult mai spatios decat casa in care locuiau. Imobilul are 144 mp. Tot anul trecut, cei doi au vandut singura masina pe care o detineau. Ciolos mai are aproape 80.000 de euro in conturi din Belgia si Franta, plus un cont de 10.000 lei la Bucuresti. Premierul este singurul membru al familiei care aduce bani acasa: sotia lui, Valerie, a castigat doar 200 de lei in 2015, la o fundatie.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si