Dacian Ciolos despre gratiere. "Totul pentru ca o mana de indivizi sa scape de lege. Simplu si cinic"

Fostul premier Dacian Ciolos sustine ca demersul gratierii/amnistiei, in orice forma sau moment va fi el promovat, ''nu arata decat dispret fata de cetateni pentru ca principalul obiectiv al PSD-ALDE a fost si ramane acela de a se face scapati de efectele legii penale''.

Author: A.S. Editor: Andreea Sarpe joi 19 ianuarie 2017 , 14:29

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

'Prin felul in care a fost facut azi, demersul gratierii/amnistiei, in orice forma sau moment va fi el promovat, creeaza suspiciunea ca obiectivul central al guvernarii PSD-ALDE este altul: nu bunastarea romanilor, asa cum au clamat inainte si dupa alegeri, nu interesul public, cetatenii sau mediul economic, nu interesul Romaniei intr-un context geostrategic foarte dificil.
Principalul obiectiv a fost si ramane acela de a se face scapati de efectele legii penale'', a scris Ciolos pe Facebook.
El mai sustine ca ''nimic altceva nu conteaza'', ''niciun sacrificiu nu e prea mare: cetatenii care respecta legea, tara, credibilitatea ei, statutul european al Romaniei''.
''Toate pot fi sacrificate peste noapte pentru ca o mana de indivizi sa scape de lege. Simplu si cinic. Reglementarile introduse pe furis nu arata decat dispret fata de cetateni. Maniera duplicitara in care este folosita problema supra-aglomerarii penitenciarelor, ca pretext pentru a discredita politicile anticoruptie in Romania, este inacceptabila. Domnule Dragnea, domnule Grindeanu, nu duceti Romania inapoi in anii '90. O Romanie normala este Romania domniei legii, nu a bunului plac, nu a loviturilor de forta sau aranjamentelor oculte'', conchide Dacian Ciolos.

'Prin felul in care a fost facut azi, demersul gratierii/amnistiei, in orice forma sau moment va fi el promovat, creeaza suspiciunea ca obiectivul central al guvernarii PSD-ALDE este altul: nu bunastarea romanilor, asa cum au clamat inainte si dupa alegeri, nu interesul public, cetatenii sau mediul economic, nu interesul Romaniei intr-un context geostrategic foarte dificil. Principalul obiectiv a fost si ramane acela de a se face scapati de efectele legii penale'', a scris Ciolos pe Facebook.

El mai sustine ca' 'nimic altceva nu conteaza, niciun sacrificiu nu e prea mare: cetatenii care respecta legea, tara, credibilitatea ei, statutul european al Romaniei.''Toate pot fi sacrificate peste noapte pentru ca o mana de indivizi sa scape de lege. Simplu si cinic. Reglementarile introduse pe furis nu arata decat dispret fata de cetateni. Maniera duplicitara in care este folosita problema supra-aglomerarii penitenciarelor, ca pretext pentru a discredita politicile anticoruptie in Romania, este inacceptabila. Domnule Dragnea, domnule Grindeanu, nu duceti Romania inapoi in anii '90. O Romanie normala este Romania domniei legii, nu a bunului plac, nu a loviturilor de forta sau aranjamentelor oculte'', mai scrie  Dacian Ciolos.

Citeste si: Un bărbat din Sângeorz-Băi a vrut să curme viața soției sale, după care, și-a pus capăt zilelor, într-o magazie. Femeia a ajuns, cu ultimele puteri, la o stație de pompieri- kanald.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si