Dacian Cioloş este desfiinţat de Marilena Rotaru, pentru că i-a comparat pe politicienii de azi cu boierii de pe vremuri: “Mentalitate de torţionar la un lider care ne cere voturile”

După ce a oferit o declaraţie politcă, Dacian Cioloş este desfiinţat de Marilena Rotaru, o monarhistă convinsă.

Webeditor: A.N. Author: Matei Vaihan marți 04 decembrie 2018 , 07:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Din cauza unor declaraţii, Dacian Cioloş este desfiinţat de Marilena Rotaru, fost jurnalist la TVR şi actual preşedinte al Mişcării pentru Regat şi Coroană. Cioloş, fondatorul partidului Mişcarea România Împreună, i-a îndemnat pe români, de Ziua Naţională, să-şi ia ţara înapoi de la politicienii care şi-au uitat menirea şi s-au întors împotriva poporului.

Dacian Cioloş este desfiinţat de Marilena Rotaru. A spus că boierii foloseau dregătoria în interese proprii

"E o dezbinare până la urmă în rândul politicienilor pentru că, din păcate, încă sunt oameni în fruntea statului care confundă rolul de servitor al românilor cu rolul de dregător, folosind dregătoria în interese proprii, aşa cum o făceau boierii pe vremuri”, a declarat fostul premier tehnocrat.

Dacian Cioloş este desfiinţat de Marilena Rotaru:" Se cuvin de urgenţă scuze!"

Pentru că i-a criticat pe boieri, Dacian Cioloş este desfiinţat de Marilena Rotaru. Mare admiratoare a nobilimii din trecut, Rotaru l-a taxat pe Cioloş: “În plin marxism-leninism! Domnul Cioloş îi acuză pe cei care au făcut ceva în ţara asta, chiar ţara asta! Mentalitate de torţionar la un lider

care ne cere voturile! Se cuvin de urgenţă scuze! Este grav jignită memoria unor eroi, sunt jigniţi urmaşii familiilor boiereşti care contribuie şi astăzi, pe diverse planuri la dezvoltarea României şi foştii deţinuţi politic, descendenţi ai familiilor de boieri, aruncaţi de regimul bolşevic în închisoare!”.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si