Daciana Sârbu a fost la câteva străzi de atentatul de la Strasbourg! Soţia lui Victor Ponta a fost blocată 5 ore într-un restaurant!

Marţi seară, Daciana Sârbu a fost la câteva străzi de atentatul de la Strasbourg.

Matei Vaihan, miercuri 12 decembrie 2018 , 17:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Europarlamentarul Daciana Sârbu a fost la câteva străzi de atentatul de la Strasbourg, care s-a petrecut la Târgul de Crăciun, în urma căruia au murit 4 oameni, alţi 11 fiind răniţi. Soţia lui Ponta se afla într-un restaurant aflat în apropeiea locului atentatului, în compania altor două persoane, Gabriel Oniga, fost consilier local social-democrat şi actual membru al Pro România, şi comisarul european Corina Creţu.

Daciana Sârbu a fost la câteva străzi de atentatul de la Strasbourg:  “Tot oraşul este închis"

“Tot oraşul este închis. Ni s-a spus să stăm pe loc şi asta facem. Ne uităm peste ştiri. Înţeleg că atacatorii sunt undeva în zona oraşului spre Germania”, a relatat, marţi seara, Gabriel Oniga pentru Actual de Cluj. Miercuri dimineaţa, Oniga a povestit pentru „Adevărul” că au fost blocaţi în restaurant de la ora 21 seara şi până la 2 noaptea.  El a participat la o sesiune în Parlamentul European de la Strasbourg, împreună cu alţi membri Pro România, şi ulterior s-au dus să ia cina la Sofitel, alături de comisarul european Corina Creţu şi europarlamentarul Daciana Sârbu, cea care i-a făcut invitaţia.

Daciana Sârbu a fost la câteva străzi de atentatul de la Strasbourg: "N e-am trezit că dau năvală cei de la securitate"

Alături de alţi doi români, Daciana Sârbu a fost la câteva străzi de atentatul de la Strasbourg. „Nu am auzit împuşcăturile, deşi atacul s-a petrecut la o distanţă de aproximativ 300 de metri. Pur şi simplu ne-am trezit că dau năvală cei de la securitate, ne-au mutat de la mesele dinspre stradă, acum suntem în restaurant în spate, şi ni s-a spus să aşteptăm aici. E plin peste tot de forţe de securitate, oameni înarmaţi până în dinţi.

Nu ni se permite să părăsim localul, mai ales că suntem în compania unor europarlamentari”, a spus Oniga.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Survivor Romania 2021. Consiliu de Urgenta in lacrimi. Un nou concurent este eliminat!... Survivor Romania 2021. Consiliu de Urgenta in lacrimi. Un nou concurent este eliminat! DECIZIA in privinta lui Culita si a lui Sebastian Chitosca dupa ce au incalcat regulamentul
spotmedia.ro
Lider sindical, despre cazul Pitești: Foarte mult exces de zel combinat cu prostie.... Lider sindical, despre cazul Pitești: Foarte mult exces de zel combinat cu prostie. Demisiile sunt praf în ochi, trebuie proceduri, o nouă lege și un nou statut Interviu
spotmedia.ro
Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide
b1.ro
Dramă în fotbalul românesc: încă un nume care a scris istorie a murit! Dramă în fotbalul românesc: încă un nume care a scris istorie a murit!
infoactual.ro
Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si