- Se prinde bronzul mai bine in jacuzzi? Mult mai bine!

- Cand in apa marii, cand aici. Alternam, ca sa ne distram mai mult



N-om avea noi, romanii, piscine lungi de un kilometru ca in resorturile de 5 stele ale vecinilor, dar... ne apropiem incet si sigur!

- Chiar seamana! Ne-au zis niste prieteni ca seamana cu o plaja din Turcia, au vazut steguletele cu toate tarile si nu stiau unde suntem.


Jacuzzi cu masaj, baldachine ferite de ochii lumii si palmieri la fiecare sezlong- asa s-ar descrie coltul de rai inspirat din hotelurile de lux de-afara, pe care turistii l-au descoperit pe o plaja din Saturn. Odata rasfatati sub bulele de apa, cei cazati aici experimenteaza viata pe picior mare.

- E o idee foarte buna, asta e apa dulce, aia e apa sarata

- Daca ti se face somn te bagi intr un baldachin din asta. E superb


DENISA SAVA, administrator plaja: este un spatiu privat care contine piscinele, sezlongurile, pe masa se pune o sticla de whiskey.

Un grup de prieteni din Bucuresti a ales pachetul exclusivist cu jacuzzi. Au platit 500 de lei pentru o zi intreaga, dar spun ca a meritat pana la ultimul banut.


Poate va intrebati cum de doamna din imagini se spala ca la dumneai in dus! Ei bine, la cativa pasi de separeul de fite cu jacuzzi, administratorii au amenajat o zona de dusuri
cu apa sulfuroasa, la care e tot timpul coada!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Dusul cu apa sulfuroasa si sezlongurile din zona pot fi folosite de oricine, gratuit. Asa ca, daca vreti sa imbinati relaxarea de 5 stele cu o cura strasnica de sanatate, faceti un drum in sudul litoralului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si