Dambovita: Sapte sirieni au fost gasiti de jandarmi intr-un canal, in apropierea unei paduri

Sapte sirieni care se ascundeau intr-un canal in apropierea localitatii Lucieni din Dambovita au fost descoperiti de catre o patrula de jandarmi, migrantii fiind dusi intai la un popas unde au primit hrana si ceai, iar apoi au fost predati Inspectoratului General pentru Imigrari.

A.S., marți 13 decembrie 2016 , 10:54

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

O patrula de jandarmi aflata in zona comunei Butimanu, judetul Dambovita, a gasit, luni, sapte persoane care se ascundeau intr-un canal din zona impadurita a satului Lucieni.
In urma verificarilor, jandarmii au aflat ca cei sapte sunt cetateni sirieni, cu varste cuprinse intre 15 si 45 de ani, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Dambovita.
In momentul in care au fost descoperiti, migrantii sufereau de frig si de foame, astfel ca jandarmii i-au dus la un popas din apropiere unde au primit hrana calda si ceai.
Cetatenii sirieni au fost preluati de Inspectoratul General pentru Imigrari care va dispune masurile legale.

O patrula de jandarmi aflata in zona comunei Butimanu, judetul Dambovita, a gasit, luni, sapte persoane care se ascundeau intr-un canal din zona impadurita a satului Lucieni.In urma verificarilor, jandarmii au aflat ca cei sapte sunt cetateni sirieni, cu varste cuprinse intre 15 si 45 de ani, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Dambovita.

In momentul in care au fost descoperiti, migrantii sufereau de frig si de foame, astfel ca jandarmii i-au dus la un popas din apropiere unde au primit hrana calda si ceai.Cetatenii sirieni au fost preluati de Inspectoratul General pentru Imigrari care va dispune masurile legale, relateaza News.ro.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si