Dan Barna, acuzații extrem de dure la PSD! ”Un partid de penali!”

Preşedintele Uniunii Salvaţi România (USR), Dan Barna, a făcut acuzații extrem de grave la adresa PSD, care a rămas acelaşi partid care ”apără infractorii!

E.T., marți 08 octombrie 2019 , 14:47

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Preşedintele Uniunii Salvaţi România (USR), Dan Barna, spune că PSD a rămas acelaşi partid care apără infractorii şi care nu mai are niciun fel de legitimitate să conducă România, după ce a suspendat şedinţa de plen a Parlamentului "pentru a face încă o dată bloc în jurul unui condamnat penal". "Sunt foarte, foarte optimist de rezultatul acestei moţiuni pentru că nu mai putem continua cu acest fel de a ne bate joc de voinţa cetăţenilor, de a ne bate joc de procedurile parlamentare", afirmă el.

Barna a declarat, marţi, la Palatul Parlamentului, că PSD a blocat votul de invalidare a unui condamnat penal care nu mai are calitatea de parlamentar. 

"Au preferat să blocheze întreaga şedinţă, să suspende întreaga şedinţă pentru a face încă o dată bloc în jurul unui condamnat penal. Este ceea ce vedem, un partid de penali, un partid care nu mai are niciun fel de legitimitate să conducă România, un partid care sper să plece de la guvernare prin moţiunea care se va vota joi. Sunt foarte, foarte optimist de rezultatul acestei moţiuni pentru că nu mai putem continua cu acest fel de a ne bate joc de voinţa cetăţenilor, de a ne bate joc de procedurile parlamentare, de a ne bate joc”, a afirmat Dan Barna.

El spune că PSD a decis să boicoteze această şedinţă pentru a apăra “un penal condamnat”. 

“Astăzi au încercat să pună la final hotărârea Parlamentului pentru a bloca şedinţa. Colegii noştri şi opoziţia au protestat, hotărârile Parlamentului sunt întotdeauna la începutul şedinţei de vot final, s-a introdus pe punctul 1 prin vot, în momentul în care s-a cerut vot s-a văzut că nu există cvorum, deşi exista cvorum. Era foarte clar, sala Parlamentului era plină, PSD a decis să boicoteze pentru a apăra un penal condamnat”, a explicat liderul USR.

Citeste si: ”Dacă noua legislaţie ar intra în vigoare mâine, peste jumătate dintre şoferi ar avea conturile blocate”. Anunțul halucinant

Citeste si: Scădere semnificativă a salariului mediu în România

Citeste si: Iohannis: Guvernarea actuală a mers pe contrasens faţă de aşteptările societăţii româneşti, arătând că este o guvernare paralelă cu nevoile de modernizare ale unei societăţi de tip european, în secolul XXI

Barna crede că prin astfel de atitudini românii văd că PSD a rămas un partid care apără infractorii. 

"Românii văd încă o dată negru pe alb, explicit, că în momentul de faţă PSD a rămas, chiar dacă Liviu Dragnea e în puşcărie, PSD a rămas acelaşi partid care apără infractorii, care face bloc în jurul infractorilor, care face tot ce poate să păstreze în structura Parlamentului o persoană condamnată. Este încă o confirmare pe care oamenii au văzut-o şi sper ca această dovadă să fie un semnal de alarmă pentru toţi semnatarii moţiunii să vină şi să voteze joi astfel încât această guvernare iresponsabilă, această guvernare care apără infracţionalitatea să devină istorie şi să fie îndepărtată de la conducerea României”, a mai afirmat Barna.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si