Potrivit unor surse, se pare ca Dan Chisu s-ar fi decis sa-si incheie socotelile prin Romania si sa se mute in alta tara. 

Din cate se pare, procesul este unul destul de dificil. In prezent, se zvoneste ca   Dan Chisu  si-ar fi scos proprietatiile la vanzare si ar astepta sa gaseasca cumparatori pentru bunurile si imobilele sale. 

 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Ce i-a făcut Iancu Sterp lui Jador în momentul în care l-a văzut, după ce mama Geta l-a jignit- wowbiz.ro

In plus, artistul, care s-a iubit cu Mihaela Radulescu si Manuela Harabor si, in prezent, are o relatie solida cu Alina Chivulescu, ar vrea sa-si lichideaza toate afacerile pe care le detine in Romania. Mai exact, cele legate de compania si casa sa de productie Dakino, afacerea sa pe care a lansat-o in 1990 si care organiza Festivalul Dakino.

Cum mergeau afacerile lui Dan Chisu, in ultimii ani

De altfel, in ultimii ani, afacerile lui Chisu au luat-o pe o panta descendenta. Firma sa a inregistrase un record al castigurilor in 2015, cand profitul net a fost de aproximativ 250.000

de euro, dupa care a inceput declinul. In 2016, potrivit rezultatelor de la Registrul Comertului „Dakino Production” a avut o pierdere de aproximativ 50.000 de euro.

Apropiatii lui Chisu sustin ca ideea mutarii incoltise de mai mult timp, insa, abia in 2017, regizorul s-a decis sa-si incheie socotelile pe aici. Dan Chisu ar urma sa se mute in Franta, acolo unde, la finele anului trecut, a fost operat pe cord deschis.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si