Dan Diaconescu, chemat in instanta din spatele gratiilor, de taximetristul care a anuntat ca-si da foc in fata primariei Caracal! O poveste incurcata, ca la olteni!

Cel mai cunoscut taximetrist din Caracal l-a dat in judecata pe Dan Diaconescu, in ciuda faptului ca acesta se afla in spatele gratiilor.

Editor: Alexandra Chiric Author: D.C. marți 17 ianuarie 2017 , 21:43

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Constantin Gheorghe Hristescu, un personaj binecunoscut in Cracal, l-a actionat in instanta pe celebrul Dan Diaconescu, laolalta cu mai multi fosti lideri locali ai PPDD, in prezent la UNPR. Este vorba despre 3 parlamentari, un primar si un consilier local din judetul Olt, aflati in functie anul trecut, cand barbatul a formulat actiunea in instanta.

Procesul impotriva liderilor UNPR pare sa aiba legatura cu faptul ca, in primavara anului trecut, Hristescu a ajuns in fata judecatorilor unde a incercat sa-si sustina nevinovatia in legatura cu o acuzatie ca ar fi falsificat semnaturile candidatilor UNPR Caracal, motiv pentru care acestea nu au fost acceptate la Biroul Electoral de Circumscriptie. Cum a ajuns Dan Diaconescu in mijlocul acestui scandal, nu se stie cu exactitate. Singura legatura cu acest caz este ca toti cei cu care se cearta acum taximetristul sunt fosti oameni ai lui DD.

Taximetristul care a anuntat ca-si da foc in fata primariei, o vedete locala
Taximetristul care a anuntat ca-si da foc in fata primariei, o vedete locala

Constantin Gheorghe Hristescu a ajuns celebru in Caracal dupa ce a acuzat un politist ca i-a luat cu forta casa de marcat, fara sa-i faca proces verbal. Politistul cu pricina a fost anchetat, insa s-a stabilit ca a procedat corect, iar Hristescu a fost amendat si i s-a retras licenta de taximetrie. In replica, barbatul si-a legat o pancarta de gat si a anuntat ca-si da foc in fata primariei. Nu a ajuns pana acolo, insa a intrat in greva foamei.

Anterior, Hristescu a mai fost subiect de stiri in presa locala, dupa ce a fost in fruntea unui protest al taximetristilor care cereau demisia primarului, nemultumiti ca serviciul de maxi-taxi le fura cientii. De asemenea, el a dat in judecata ITM Olt pentru ca a permis unei firme de taximetre sa angajeze soferi „la negru”.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si