Diaconescu trece prin momente grele. Omul de televiziune dorește să fie lăsat în liberate, după ce a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile. Fostul patron OTV trece prin momente grele de când este acuzat de acte sexuale cu două gemene minore care la momentul comiterii infracțiunii aveau vârsta de 15 ani.

Citește și: Dan Diaconescu a fost reținut

El le-a cerut autorităților să fie lăsat în libertate, de urgență, deși i se aduc acuzații foarte grave. Bărbatul neagă totul și se consideră vinovat. Gemenele au spus că Diaconescu a întreținut relații sexuale cu ele când erau minore, de mai multe ori, și le-a și filmat.

dan diaconescu

Noi detalii în dosarul lui Dan Diaconescu și minorele.

[Sursa foto: Arhivă]

Ce transmite fostul patron OTV

Fostul prezentator TV vrea să fie eliberat și să se facă dreptate. În acest timp, oamenii legii vor merge să verifice dacă la vila lui de lux se respectă măsura arestului la domiciliu. Dan Diaconescu a fost întrebat de jurnaliști cine ar vrea să îi facă rău, moment în care a dezvăluit că asta ar încerca să afle, mai ales pentru că ar fi șantajat de doi ani.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Citește și: Dan Diaconescu, acuzat de sex cu minore

Magistrații au luat decizia ca Dan Diaconescu să fie plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile, asta după ce au luat decizia de a respinge cererea procurorilor cu privire la arestarea preventivă. În tot acest timp, bărbatul va sta în locuința sa din Capitală.

Dan Diaconescu încearcă să se apere în fața acuzațiilor grave care îi sunt aduse și susține că totul ar fi o înscenare juridică.

„Asta vreau să aflu. De doi ani sunt șantajat”, le-a spus Dan Diaconescu jurnaliștilor.

Citește și: UPDATE- VIDEO- EXCLUSIV- Dan Diaconescu a fost reținut pentru 24 de ore. Este suspectat de act sexual cu un minor și prostituție infantilă

Alexandru Murărescu, avocatul lui Dan Diaconescu, a confirmat faptul că există un videoclip cu fostul patron OTV, însă, cu toate astea, nu a spus cu exactitate dacă imaginea respectivă poate fi sau nu compromițătoare, potrivit stiripesurse.ro

„A existat un filmuleţ, nu ştiu dacă compromiţător, dar a existat un filmuleţ făcut în scop de şantaj. Dar despre filmuleţ nu pot să vă dau mai multe amănunte şi am să vă spun şi de ce. În primul rând este o cauză care instrumentează presupuse fapte de natură penală săvârșite împotriva unor minori”, a spus Alexandru Murărescu.

Citește și: Cât plătea Dan Diaconescu pentru a întreține raporturi intime cu minore. Fostul jurnalist a fost reținut pentru 24 de ore


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si