Dan Diaconescu va fi eliberat conditionat. Decizia nu este una definitiva

Realizatorul de emisiuni si fostul patron de la OTV, Dan Diaconescu, a primit o veste extrem de buna astazi. El a primit aviz pentru eliberare conditionata.

Author: C.I.P. Webeditor: A.L. vineri 27 octombrie 2017 , 16:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Decizia a fost data de catre magistratii sectorului 4, dar ea nu este definitiva si poate fi contestata.

Dan Diaconescu, fondatorul postului de televiziune OTV si al Partidului Poporului-Dan Diaconescu, a fost condamnat definitiv, in 4 martie 2015, de Curtea de Apel Bucuresti, la cinci ani si sase luni de inchisoare cu executare, pentru santajarea lui Ion Mot, fost primar al comunei aradene Zarand, precum si

a omului de afaceri Paul Petru Tardea.

Curtea de Apel Bucuresti a decis, pe langa condamnarea la inchisoare cu executare a fondatorului PPDD, si interzicerea desfasurarii de catre acesta a oricarei activitati in presa scrisa sau audio-video, ca pedeapsa complementara, pe o perioada de cinci ani dupa executarea pedepsei. Magistratii au decis ca, in cazul fondatorului OTV, sa fie scazuta din pedeapsa perioada in care a fost retinut si arestat preventiv, respectiv intre 22 si 25 iunie 2010.

In acelasi dosar a fost condamnat si Doru Parv, fost realizator de programe la OTV, la o pedeapsa de patru ani de inchisoare cu executare, el neavand dreptul de a desfasura vreo activitate in presa scrisa sau audio-video, pe o perioada de cinci ani dupa ce iese din inchisoare.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si