În această seară, în cadrul unei noi ediții a popularului quiz show "Jocul cuvintelor cu Dan Negru", difuzat la Kanal D la ora 23:30, cinci concurenți extrem de bine pregătiți intra în jocul cuvintelor al amfitrionului emisiunii, Dan Negru. Aceștia vor avea parte de provocarea de a dezlega cuvintele și a oferi enunțuri corecte la definițiile prezentate de către Dan Negru.

Citește și: Miercuri începe un nou sezon “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, la Kanal D!

În această seară, prezentatorul se va afla față în față cu o concurentă care îl va impresiona profund. Aceasta, fost sudor de meserie pe șantierul naval din Galați timp de 37 de ani, acum pensionară, a captat atenția lui Dan Negru.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

" Sudor la Galați? 37 de ani? Acela este un șantier reprezentativ pentru Europa. Am vizitat de câteva ori locul acela, mi-a plăcut. Sudor timp de 37 de ani! Este o realizare remarcabilă. Viața nu este ușoară pentru un sudor, cu atât mai puțin pentru o femeie", a declarat Dan Negru, moment în care i-a strâns mâna concurentei.

Dan Negru a continuat cu o observatie interesantă, menționând că întreg combinatul de la Galați a fost vândut la un preț comparabil cu suma pe care Real Madrid a plătit-o pentru fotbalistul celebru Figo.

„Combinatul de la Galati l-au vândut românii cu pretul pe care l-a vândut Real Madrid pe Figo (n.r. Luis Figo). În anii 2000, vreo 60 de milioane de Euro a costat transferul lui Figo, fotbalistul, măi, tot atât a costat și industria",  a subliniat prezentatorul.

Citește și: Kanal D, lider de piață cu editia de aseara a quiz show-ului “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, la nivel național și la orașe

Telespectatorii sunt invitați să urmărească ediția din această seară a quiz show-ului "Jocul cuvintelor cu Dan Negru", difuzat la Kanal D, începând cu ora 23:30, pentru a descoperi cum se vor descurca cei cinci concurenti în fața definițiilor enuntate de Dan Negru.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si