Dana Războiu, în pragul despărțirii? Mesajul transmis de fosta prezentatoare TV

Începutul de an nu a adus doar bucurii în rândul vedetelor. Dana Războiu, fosta prezentatoare tv, a postat un mesaj emoționant, dar și alarmant, pe contul său de Instagram.

Author: M.C.B. luni 07 ianuarie 2019 , 15:07

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Dana Războiu și-a petrecut vacanța de sărbători în stațiunea luxoasă de schi Courchevel, iar petrecându-și apoi timpul în Elveția, pe pârtiile din Zermatt. Pe lângă imaginiile feerice, Dana a postat o imagine, înfățisând-o alături de fii săi, lăsând de înțeles că s-a despărțit de soțul său, Bogdan Enoiu.

”Am petrecut mult timp cu copiii mei, 24/24, timp in care am jucat uno, am schiat, am sărit in pat, am mâncat multe clatite cu nutela, ne-am împușcat cu bile albe, am făcut mate și am scris propoziții complicate in română, am vorbit despre lume, despre oameni, despre noi și despre emoțiile noastre. Victor a schiat mult, Marc nu a vrut sa schieze decât doua zile, am stat cu el prin zăpada și ne-am bulgărit cu orele. A fost o vacanța aproape reusita și asta datorită copiilor mei care îmi umplu viata de bucurie. Pentru rolul de mama dau 100% din sufletul meu și imi iese.
Si pentru cel de sotie am dat 100% și nu știu dacă am făcut bine."

Nota tristă a postării, lipsa soțului din imaginile de vacanță, precum și evidenta dezamăgire din viața personală, ne fac să credem că este vorba despre un divorț, însă informația nu a fost confirmată încă de fosta prezentatoare.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si