Dana Rotariu, soţia fostului internaţional Iosif Rotariu, a murit duminică dimineaţă, a anunţat clubul Poli Timişoara.

Citește și: Dana Rotariu, soţia fostului internaţional Iosif Rotariu, a fost operată de cancer la colon în Turcia

"Din păcate viaţa este crudă. Soţia marelui Iosif Rotariu s-a stins din viaţă în dimineaţa zilei de astăzi.
Sincere condoleanţe familiei Rotariu.

Drum lin către stele doamna Dana!", a scris clubul timişorean.

Iosif Rotariu, fotbalistul de legendă al Stelei care a câștigat Cupa Campionilor Europeni, trece din nou prin momente grele în viață.

Sotia sa Dana Rotariu s-a stins din viață duminică dimineața în jurul orei 4.00, după o luptă grea cu cancerul, scrie Opinia Timisoarei.

Ultimele cuvinte ale Danei Rotariu: "Să ai grijă de copii"

Femeia parcă a simțit că sfârșitul îi este aproape. Noaptea trecută, înainte de culcare i-ar fi spus ultimele cuvinte soțului ei.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o atingă- wowbiz.ro

"În somn a murit.

Am dormit împreună și pe la 5 m-am trezit și era moartă. Aseară era foarte rău. Ultimele cuvinte ale ei au fost să am grijă de copii”, a declarat fostul mare fotbalist pentru click.ro.

Dana Rotariu, operată anul trecut în Turcia

Dana Rotariu, soţia fostului internaţional Iosif Rotariu, a fost internată în stare critică, în iunie 2023, într-un spital din Turcia.

"Dana Rotariu este internată, într-o stare critică, într-un spital din Turcia, trecând zilele trecute printr-o foarte grea operaţie de cancer de colon cu mai multe metastaze!", a scris anul trecut clubul de fotbal CSA Steaua pe pagina sa de Facebook.

Din păcate, celulele canceroase de la colon s-au extins la plămâni, iar starea de sănătate a soţiei lui Rotariu s-a înrăutăţit.

Iosif și Dana Rotariu sunt cei care au adoptat o fată, Kasandra, care a trecut prin nenumărate operații. Fetița a fost supusă la mari chinuri de către bunica ei, iar fostul mare fotbalist a fost salvarea. A suferit peste 50 de operații! În prezent fiica lui Rotariu are 19 ani și a terminat liceul.

Dana Rotariu, operată anul trecut în Turcia

Dana Rotariu a fost operată anul trecut de cancer din colon

[Sursa foto: Facebook]

Iosif şi Dana Rotariu au patru copii: Romina, Roberto, Kassandra şi Cristian.

"Știm cu toții povestea fiicei adoptive a mijlocașului nostru. Kassandra a fost adoptată de Iosif și Dana Rotariu când avea doar 4 ani. Fetița a fost supusă la mari chinuri de către bunica ei, iar fostul mare fotbalist a fost salvarea", a scris anul trecut clubul stelist pe Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si