„Mi-am adus aminte. Spre finalul anului trecut primministrul PROMITEA sus si tare ca daca PANA la finalul anului douazeci optsprezece nu vor fi dati circulatiei 100 de km. noi de autostrada va demite pe toata lumea din domeniu... Gargara pentru contribuabili. Nu poate demite pe nimeni. Toti sunt protejatii cuiva. Dar mai ales ai lu’ Livulica...”, spune Florin Călinescu.

Citeste si: Sebastian are doar 21 de ani, iar viața i-a arătat partea sa urătă! De șase luni este țintuit la pat, după ce a rămas fără o parte din cutia craniană

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama fostei campioane olimpice la gimnastică a murit duminică într-un accident rutier- wowbiz.ro

„Este o dorinţă firească, am văzut că infrastructura este o preocupare firească. Anul acesta trebuie să terminăm 100 de kilometri de autostradă. Pe 31 decembrie, şeful CNAIR trebuie să vină să îmi spună că sunt finalizaţi.

Dacă spune că nu sunt gata, pleacă acasă. Am promis acest lucru, trebuie să-l facem. În altă ordine de idei, am scos pe parteneriat public privat Bucureşti – Comarnic. La sfârşitul lunii ianuarie, îl vom desemna pe cel care va construi această autostradă. Avem 18 solicitări, deja. Sperăm ca în cel mai scurt timp să avem şi această autostradă”, declara Viorica Dăncilă, la finalul anului trecut.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si