Dăncilă, atac la Klaus Iohannis în prima zi de campanie: Voi lupta pentru a scăpa România de cel mai toxic preşedinte

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, a lansat un atac dur la adresa preşedintelui Klaus Iohannis, acuzându-l pe acesta de "aroganţă, autosuficienţă şi dispreţ pentru români" şi spunând că este "un preşedinte care a sacrificat românii din ambiţia unui nou mandat". "Voi lupta pentru a scăpa România de cel mai toxic preşedinte pe care l-a avut vreodată", le-a promis Dăncilă susţinătorilor săi.

R.B., sâmbătă 12 octombrie 2019 , 15:01

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Nimeni nu va reuşi să ne distrugă sau să ne elimine, oricât s-ar chinui să să ne slăbească, să ne dezbine, oricâţi de Iohannnis, Ponta s-ar mai ivi noi suntem aici şi nu putem fi doborâţi decât atunci când vom renunţa, când vom depune armele şi asta nu se va întâmpla niciodată pentru că suntem cel mai mare şi mai puternic partid al României. Suntem stânga autentică şi suntem expresia social-democraţiei curate", a afirmat Viorica Dăncilă, în discursul de la lansarea candidaturii sale pentru campania prezidenţială.

Citeste si: Gabriela Firea, la lansarea candidaturii Vioricăi Dăncilă: Nu fiţi trişti! Ce nu te doboară te întăreşte

În faţa sutelor de membri PSD prezenţi la evenimentul de lansare care a avut loc, sâmbătă la Romexpo, Dăncilă a promis că va lupta în campania electorală "pentru a scăpa România de cel mai toxic preşedinte pe care l-a avut vreodată”, acuzând că preşedintele Iohannis s-a "întors împotriva românilor", şi-a "bătut joc de Constituţie" şi că a "aruncat România în haos pentru a-şi impune guvernul său".

"Voi lupta în această campanie pentru a scăpa România de cel mai toxic preşedinte pe care l-a avut vreodată, un preşedinte care s-a întors împotriva românilor, care a blocat Guvernul şi a refuzat drepturile oamenilor, care şi-a bătut joc de Constituţie şi de deciziile Curţii Constituţionale, un preşedinte care a aruncat România în haos doar pentru a-şi impune guvernul său, un preşedinte care nu a făcut nimic bun timp de cinci ani, cu aroganţă, cu autosuficienţă şi cu dispreţ pentru români. Avem un preşedinte în funcţie care a sacrificat românii din ambiţia unui nou mandat. Avem datoria pentru oameni şi pentru ţară să înlăturăm acest personaj dispus să facă rău propriului popor pentru interesul lui, pentru a mai confisca încă cinci ani din viitorul României”, le-a spus Dăncilă celor prezenţi la lansarea candidaturii sale. 

Citeste si: Ponta: Cine nu învaţă din greşeli le repetă - până când va dispărea din istorie! Pentru PSD timpul s-a întors în 2008, fac aceleaşi greşeli şi ticăloşii

Viorica Dăncilă a arătat că "oamenii vor vedea ce poate guvernul lui Iohannis şi-i vor sancţiona pe toţi la vot şi la alegerile din această toamnă şi la cele ce vor veni pentru că niciun român nu poate şi nu vrea să trăiască în sărăcie şi dispreţ”. 

"Nu va dura mult până vor fi cu toţii demascaţi", a adăugat Dăncilă. 

Aceasta a vorbit despre o "schimbare profundă"” care ar trebui să aibă loc la nivelul Administraţiei Prezidenţiale.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si