"Nu fiţi trişti! Ce nu te doboară te întăreşte.(...) Sub nicio formă nu vom permite ca noi să devenim mici, pentru că PSD înseamnă România", le-a spus Gabriela Firea sutelor de membri şi simpatizanţi prezenţi la lansarea candidaturii Vioricăi Dăncilă, care are loc sâmbătă la Romexpo. 

Ea a arătat că PSD a trecut prin multe, dar de fiecare dată şi-a revenit, întorcându-se la popor.

Citeste si: Ponta: Cine nu învaţă din greşeli le repetă- până când va dispărea din istorie! Pentru PSD timpul s-a întors în 2008, fac aceleaşi greşeli şi ticăloşii

Gabriela Firea i-a criticat pe opozanţii PSD. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Cu cine doreşte preşedintele României să o înlocuiască pe doamna preşedinte, pe doamna premier? Cu un om de casă care atunci când a fost ministrul Transporturilor nu a construit niciun km de autostradă!", a spus Firea.

Citeste si: Profeția Vioricăi Dăncilă legată de prezidențiale: Nu doar că ajungem în turul II, dar și câștigăm

Firea l-a criticat pe preşedintele Klaus Iohannis, despre care a spus că "este foarte bun prieten cu verbul a pleca", arătând că acesta "pleacă" foarte mult în străinătate şi "pleacă" foarte mult capul. 

Firea a criticat şi USR, arătând că în Bucureşti USR este "condus de oameni care au făcut poliţie politică” şi susţinând că "ăştia-s oamenii de tip nou".

Primarul general a spus că "avem nevoie de un preşedinte cu normă întreagă, nu în concedii şi week-enduri prelungite”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si