"Este adevărat că în momentul în care şase formaţiuni politice nu reuşesc să creeze o majoritate, vom încerca să creem noi o majoritate. Dar deocamdată noi suntem în opoziţie şi lăsăm pe cei care au dărâmat acest guvern să vină cu o soluţie. Nu vreau să spun care este prima opţiune. Cred că cel care trebuie să regleze această situaţie este preşedintele Iohannis, care este de fapt şi autorul a ceea ce s-a întâmplat.

Ştim foarte bine că preşedintele Iohannis a cerut demiterea Guvernului, s-a implicat pentru demiterea Guvernului şi s-a comportat ca un preşedinte de facto al Partidului Naţional Liberal”, a declarat luni, Viorica Dăncilă. 

Citeste si: Dăncilă, cuvinte de laudă pentru fostul președinte PSD!

Întrebată dacă va merge cu o propunere de premier la Cotroceni în cazul în care Guvernul Orban nu trece de Parlament, Dăncilă a spus: "Nu, lăsăm şi a doua oară să vedem ce pot să facă. (…) Haideţi să pornim de la buna credinţă că vor reuşi să creeze o majoritate şi să treacă acest guvern”. 

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”- wowbiz.ro

Citeste si: Dragnea ar putea fi eliberat! Contestă în instanţă condamnarea la trei ani şi jumătate de închisoare

Dăncilă spune că în PSD poate fi şi o altă propunere de premier decât ea. 

Citeste si: Dăncilă: Este obligatorie o schimbare profundă!

"Dar de ce trebuie să fiu eu? În PSD sunt mai mulţi colegi sau colege care pot fi premieri.

Eu am fost premier, acum, vom găsi dacă vom forma o majoritate, bineînţeles că poate fi şi un alt nume, nu neapărat eu. Eu sper să merg la Palatul Cotroceni şi atunci la Palatul Victoria să fie o altă propunere de premier”, a mai afirmat liderul PSD.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si