Dăncilă: ”Cazinoul din Constanţa va avea garanţia că va fi refăcut”

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că, de marţi, Cazinoul din Constanţa va avea garanţia că va fi refăcut, precizând că Guvernul a reuşit în urma a numeroase contestaţii să pregătească acest proiect pentru a se asigura că monumentul va fi reabilitat.

E.T., luni 28 octombrie 2019 , 15:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”După zeci de ani de aşteptare, mâine, unul dintre simbolurile României, Cazinoul din Constanţa va avea garanţia că va fi refăcut. Guvernul nostru a reuşit în ciuda multor contestaţii, să pregătească în detaliu proiectul astfel încât să ne asigurăm că acest obiectiv simbol va fi reabilitat”, a declarat Viorica Dăncilă.

Ea i-a cerut vicepremierului Daniel Suciu să meargă la Constanţa pentru a se asigura că acest contract pentru reabilitarea Cazinoului va fi semnat.

Citeste si: Vine iarna! Meteorologii anunţă răcirea accentuată a vremii în următoarele zile

Citeste si: Accident teribil în Ungaria. O familie de români și-a pierdut viața

“În această noapte, la ora 12:00 expiră şi ultimul pas procedural pentru atribuirea contractului de reabilitare. Domnule vicepremier Suciu, aţi arătat cum trebuie să acţioneze un ministru implicat. Vă rog ca mâine să fiţi la Constanţa şi să vă asiguraţi că acest contract va fi semnat”, a mai transmis Viorica Dăncilă.

Cazinoul a trecut în urmă cu patru ani de la municipalitate la Compania Naţională de Investiţii pentru a fi restaurat, iar de atunci mai multe licitaţii organizate pentru reabilitatea monumentului au fost contestate şi anulate. Cazinoul din Constanţa a intrat anul trecut pe lista celor mai periclitate şapte situri din Europa.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si