Dăncilă, despre propunerile de miniştri: Nu mi-a răspuns domnul preşedinte

Premierul Viorica Dăncilă a declarat joi că preşedintele Klaus Iohannis nu i-a răspuns în legătură cu propunerile de miniştri,precizând însă că, potrivit Codului administrativ, are la dispoziţie 10 zile. Ea şi-a exprimat speranţa ca răspunsul să fie pozitiv, pentru că a propus oameni competenţi.

R.B., joi 18 iulie 2019 , 14:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”Nu mi-a răspuns domnul preşedinte. Conform Codului administrativ, are la dispoziţie 10 zile în care poate să dea un răspuns. Eu sper ca acest răspuns să fie pozitiv, pentru că am venit cu o echipă de oameni competenţi, oameni care au mai fost miniştri, deci nu văd de ce domnul preşedinite ar da un răspuns negativ”, a declarat premierul Dăncilă.

Citeste si: Viorica Dăncilă, discurs incredibil la Bruxelles, în Parlamentul European

Dăncilă a spus că nu doreşe să facă scenarii privind un eventual refuz, iar o decizie în cazul unui refuz va fi luată în forurile partidului.

Citeste si: Dăncilă l-a sunat pe Iohannis. Ce i-a cerut premierul președintelui

„Haideţi să nu pornim de la reaua credinţă. Am văzut că a existat această rea credinţă de-a lungul timpului şi că au fost multe momente în care s-a încercat blocarea activităţii guernamentale, dar să vedem ce se întâmplă acum şi vă asigur că vom lua o decizie pe care o vom stabili împreună”, a afirmat Viorica Dăncilă.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si