Dăncilă a precizat că, dincolo de anchetă, este important ce simte copilul şi ce se întâmplă cu el. ”Este important să luăm toate măsurile astfel încât să o ajutăm pe Sorina”, a spus premierul, anunţând modificări legislative în ceea ce priveşte adopţia.

”Dincolo de anchetă, este important ceea ce se întâmplă cu fetiţa, ceea ce simte acest copil. Este important să luăm toate măsurile astfel încât să o ajutăm pe Sorina”, a declarat, luni, Viorica Dăncilă, referitor la cazul fetiţei de 8 ani din Mehedinţi, luată cu forţa dn casa asistentului maternal care a crescut-o.

Citeste si: Cazul șocant al Cristinei, fata care s-a sinucis într-un centru de plasament

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

Premierul afirmă că este necesară simplificarea adopţiei.

”Este necesară o simplificare a adopţiei, să nu mai dureze atât de mult. Eu ştiu ce înseamnă acest proiect. Eu ştiu ce înseamnă să vrei să adopţi un copil şi actele să dureze foarte mult. Ne vom ocupa şi de acest lucru”, a mai spus Dăncilă, apreciind că este bine să vadă realitatea înainte de a face şi alte afirmaţii.

Citeste si: VIDEO| Au apărut noi imagini șocante cu fetița de 8 ani scoasă cu forța din casa asistenților maternali. Cum a fost târâtă pe asfalt

Premierul a precizat că în cursul zilei de luni va avea toate datele legate de acest caz, urmând a avea o întrevedere cu ministrul Muncii. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si