Dăncilă, întrebată dacă va merge la dezbaterea organizată de Iohannis cu jurnalişti şi formatori de opinie: Nu ştiu încă

Prezidenţiabilul PSD Viorica Dăncilă a declarat duminică, la Antena3, că nu ştie încă dacă va merge la dezbaterea organizată de preşedintele Klaus Iohannis cu jurnalişti şi formatori de opinie şi şi-a exprimat speranţa ca acesta să fie sfătuit să îşi invite contracandidatul la o dezbatere, declarându-se dispusă să răspundă invitaţiei oriunde şi oricând va propune preşedintele.

R.B., luni 18 noiembrie 2019 , 08:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Întrebată dacă va merge la dezbaterea anunţată de preşedintele Iohannis, care ar urma să aibă loc marţi, la SNSPA, Dăncilă a replicat: ”Nu stiu încă”.

Ea şi-a exprimat speranţa ca preşedintele să fie sfătuit să îşi invite contracandidatul la  o dezbatere, declarându-se dispusă să meargă unde vrea dumnealui, în ce zi vrea.

Citeste si: Olguţa Vasilescu: Domnul Klaus cred că deja se şi vede şef de lagăr de concentrare şi toţi PSD-iştii băgaţi la reeducare/ Active Watch sesizează CNCD şi CNA: Trivializarea unor momente din istorie, nejustificată în niciun context

Viorica Dăncilă a spus că este necesară o dovadă de respect şi de responsabilitate, iar refuzul preşedintelui Iohannis de a participa la o dezbatere electorală reprezintă ”o sfidare la adresa românilor”.

Fostul premier a susţinut că a fost jignită de Iohannis,care i-a spue că nu este pregătită, întrebându-se: ”De ce nu vrea această dezbatere? Ar arăta valoarea fiecătuia dintre noi”.

Citeste si: Viorica Dăncilă, în vizită electorală la Buzău

”Nu e vorba că mă sfidează pe mine, dar îi sfidează pe români”, a  declarat Dăncilă.

”Avem un preşedinte care vrea să împartă ţara în două şi ca toţi cei aflaţi în funcţii înalte să i se subordoneze”, consideră fostul premier, care a adăugat că actualul preşedinte are, o dorinţă de preluare a puterii în statul român, iar comportamentul său ”arată dorinţa de dictatură a lui Klaus Iohannis”.

Citeste si: Preşedintele Iohannis, împreună cu soţia, la Biserica Romano-Catolică ”Sfânta Treime” din Sibiu. La ieşire s-au fotografiat alături de câţiva copii

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si