Preşedintele Iohannis, împreună cu soţia, la Biserica Romano-Catolică ”Sfânta Treime” din Sibiu. La ieşire s-au fotografiat alături de câţiva copii

Preşedintele Klaus Iohannis a sosit duminică, împreună cu soţia, la Biserica Romano-Catolică ”Sfânta Treime” din Sibiu. La ieşirea de la slujbă, au fost primiţi cu aplauze şi s-au fotografiat alături de câţiva copii de la biserică.

A.N.C, duminică 17 noiembrie 2019 , 12:41

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

UPDATE - La ieşirea de la slujbă, preşedintele şi soţia sa au fost aşteptaţi cu aplauze.

Ei s-au fotografiat alături de câşiva copii de la biserică şi de alte câteva persoane.

Citeste si: Gigi Becali a fost coleg cu Viorica Dăncilă! Cei doi au semnat împreună o declaraţie scrisă în Parlamentul European împotriva despăduririlor!

Citeste si: A colaborat Ionela Prodan cu Securitatea? Vezi motivul pentru care mama Anamariei Prodan a fost verificată de CNSAS!

Citeste si: O colonie de lilieci, preluată dintr-un apartament din zona Pipera, din Capitală, şi transferată în Parcul natural Comana - VIDEO

La plecare,preşedintele Iohannis le-a urat celor prezenţi ”O duminică plăcută!”, fără a face alte declaraţii.

- Preşedintele Klaus Iohannis participă alături de soţia sa, Carmen, la slujba de a Biserica Romano-Catolică ”Sfânta Treime” din Sibiu.

Cei doi au venit ţinându-se de mână.

Preşedintele şi soţia sa i-au salutat pe cei prezenţi.

În mai multe rânduri,, în special cu ocazia sărbătorilor religioase, şeful statului şi soţia sa au fost filmaţi mergând la Biserica Romano-Catolică ”Sfânta Treime” din Sibiu, cel mai adesea, preşedintele făcând şi scurte declaraţii sau urări la ieşire.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si