Dăncilă: Preşedintele nostru, înalt ca bradul, dar leneş, încearcă să ne convingă după cinci ani că mai merită un vot

Preşedintele Partidului Social Democrat, Viorica Dăncilă, a spus despre Klaus Iohannis că este "înalt ca bradul, dar leneş" şi încearcă să convingă cetăţenii după cinci ani de mandat că mai merită un vot. Dăncilă a mai afirmat că Iohannis dă indicaţii de la Bruxelles, dar acolo stă ca "ghiocelul" şi îşi primeşte ordinele.

R.B., vineri 18 octombrie 2019 , 21:01

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Viorica Dăncilă a declarat, vineri seara, la o întrunire electorală la Braşov, că preşedinte Klaus Iohannis trebuia să fie activ în fiecare zi, să lupte pentru oameni şi pentru siguranţa acestora.

"Un preşedinte vine în mijlocul oamenilor în fiecare săptămână, în fiecare lună, un preşedinte nu se trezeşte după patru ani, după cinci ani doar ca să jignească pe ceilalţi, trebuie să fie activ în fiecare zi a săptămânii, să lupte pentru oameni, pentru siguranţa oamenilor, să le dea speranţa şi demnitatea, mândria de a spune că este român. Dar preşedintele nostru în cinci ani se laudă cu 25 de deplasări externe, cam mult cinci pe an, preşedintele nostru, înalt ca bradul, dar leneş, încearcă să ne convingă după cinci ani că mai merită un vot”, a afirmat Dăncilă.

Citeste si: Iohannis: Suntem, şi o spun cu tristeţea de rigoare, într-un război. Suntem într-un război cu PSD

Ea a spus că Iohannis se comportă ca şi cum ar fi fost reales şi dă ordine de la Bruxelles, deşi acolo stă ca “ghiocelul”. 

"Deja se comportă ca şi cum ar fi fost reales, ne dă indicaţii de la Bruxelles, dar acolo stă ca şi ghiocelul şi îşi primeşte ordinele. Un preşedinte trebuie să reprezinte ţara cu demnitate, nu se duce la Bruxelles să dea socoteală, se duce să ceară un tratament egal pentru România şi pentru români, se duce acolo să ceară să fim trataţi cu demnitate şi respectaţi pentru că suntem stat membru cu drepturi depline şi suntem un stat care avem obligaţii ca şi celelalte state membre, dar avem şi aceleaşi oportunităţi”, a mai declarat Dăncilă. 

Citeste si: Replica lui Dăncilă către Iohannis: Un om inactiv, un om insensibil la problemele oamenilor. A fost un preşedinte care a instigat la ură şi dezbinare. Nu a fost preşedintele României, ci al PNL

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale a spus că pensiile din România trebuie să fie egale cu cele din alte state, ţara noastră să aibă aceleaşi subvenţii în agricultură ca şi alte ţări din Uniunea Europeană. 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si