Meciul, Main eventul serii din Cluj, a fost unul extrem de disputat, cei doi campioni, deşi prieteni, luptându-se fără menajamente.

"Sper sa beau un suc, după meci, cu Daniel Ghiţă", spunea Poturak, cu o zi înainte de a-l înfrunta pe Daniel Ghiţă. Doar ca, lupta lor nu părea deloc una amicala, cei doi impartind pumni şi picioare de parca ar fi fost rivali de o viata.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Într-un final, după un meci extrem de disputat, romanul Daniel Ghiţă l-a învins pe bosniac, campionul nostru reuşind sa îşi anunţe revenirea în stil de mare campion, mai ales ca vrea sa redevina primul luptător din ierarhia mondiala.

"Va mulţumesc că v-aţi adunat aici după 9 ani în care nu am mai luptat în România şi 4 ani de la retragere. Vreau să mulţumesc primăriei şi domnului primar şi tuturor celor care s-au implicat. Vreau să-i mulţumesc lui Bobby Păunescu, cel care a fost alături de mine, sper să facem o figura frumoasă în continuare", a spus Daniel Ghiţă, după victoria din seară asta.
 
Daniel Ghiţă şi-a respectat statutul de campion şi, din prima runda, l-a făcut praf pe bosniac, reuşind sa îsi facă adversarul KO. Ghiţă a mai anunţat că pe lângă acest meci are de gând să se lupte cu toţi. Dacă cineva spune că el nu ar fi numărul unu, are două variante, abandonează sau luptă.

Supranumit “Lunetistul” sau “Samuraiul Salbatic”, datorita strategiei loviturilor greu de anticipat chiar si de catre luptatorii experimentati, Daniel Ghita a devenit unul dintre cei mai dificili adversari din lume, in domeniul in care activeaza, kickboxing, categoria supergrea.

In varsta de 37 de ani, Daniel Ghita este considerat a fi unul dintre cei mai valorosi sportivi romani ai tuturor timpurilor. Romanul s-a remarcat si a stralucit in kickbox, considerat a fi unul dintre cele mai periculoase sporturi de lupta, si este cel mai titrat si respectat kickboxer roman din toate timpurile. Daniel Ghita a intrat, cu succes, in top trei cei mai buni kickboxeri din lume, la categoria grea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si