Daniel Ghită este fără doar şi poate un personaj unic şi inegalabil, ale cărui performanţe au făcut că oriunde în lumea asta să se vorbească cu respect despre potenţialul de luptători ai românilor.  

Marele campion este, acum, gata să facă din nou o mare surpriză. Colosseum Tournament, o promoţie 100% românească, va realiza ceea ce pentru alţii a fost imposibil: întoarcerea Regelui. Acest lucru va avea loc pe data de 29 octombrie 2018 la Sala Polivalenţă din Cluj

în faţă a 10000 de oameni unde îl va întâlni pe Dzevad Poturak,campionul de necontestat al Bosniei. Întoarcerea lui Daniel Ghiţă este strâns legată de Sărbătoarea Anului Centenar, samuraiul nostru declarând de nenumărate ori cât de important este acest an pentru el şi pentru toţi românii. “Uniti vom invinge”.

Daniel Ghiţă revine în ring! Ce spun oamenii care il iubesc

Din acet motiv, reîntoarcerea lui în ring este privită că o adevărată sărbătoare în lumea sporturilor de contact! Vedete autohtone au început deja să trimită mesaje pentru cel poreclit, în tentativă lui de a câştiga meciul vieţii!

“Este un om minunat, un caracter special, un exemplu pentru tradiţie, idealuri şi tot ce înseamnă Romania”, a spus Andrei Ştefănescu

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar- wowbiz.ro

“Ne bucurăm foarte mult că Daniel Ghiţă se întoarce în ring, deoarece, cu siguranţă, calitatea meciurilor o să crească. El este un învingător şi un lider”, a declarat Puya.

“E foarte tare că a revenit în ring! Eu îl admir foarte mult pe Daniel Ghiţă şi mă bucur că se va luptă iar! Consider că este cel mai bun kickboxeri pe care i-a dat România vreodata”, a menţionat Bogdan Vladau!

“Daniel Ghiţă este un mare campion! E o mare onoare să fii alături de el la meciul de întoarcere! De abia aştept să merg la Cluj, pentru că oamenii care duc drapelul României sunt demni de toată lauda”, a vrut să specifice cu Bobby Păunescu.

“Te-ai născut campion, rămâi campion! Uniţi pentru România şi pentru Daniel Ghiţă! Vom invinge”, a spus Temisan. Bine ai revenit Daniel Ghiţă în lumea kick boxingului mondial! Suntem alături de ţine! Fii cel mai bun”, a spus şi campioană Alină Dumitru!

Nu rata meciul de întoarcere a lui Daniel Ghiţă, în premieră la Kanal D, luni, 29 octombrie, de la 22.45


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si