Daniel, Mădălin şi Daniel sunt cei trei poliţişti care au reuşit să îl prindă pe agresorul fetei din Alba Iulia! Respect pentru aceşti oameni în uniformă!

O fată a fost bătută şi tâlhărită într-o scară de bloc în Alba Iulia. Imaginile surprinse pe camerele de supraveghere din blocul în care a mers tânăra au dus la prinderea atacatorului.

C.I.P., miercuri 21 noiembrie 2018 , 13:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cei trei poliţişti care s-au ocupat de caz sunt extrem de tineri. Daniel, Mădălin şi Marcel sunt cei trei care au pus cap la cap toate indiciile primite şi au dus la prinderea celui vinovat.

"Ei sunt Daniel, Mădălin şi Marcel. Ei sunt poliţiştii care l-au prins pe agresorul fetei din Alba Iulia. Cazul nu a fost unul uşor pentru că fata agresată nu îşi aducea aminte nimic din ceea ce i se întâmplase.

Ştia doar că îi lipsesc telefonul şi portofelul. Aşa că tinerii poliţişti i-au refăcut traseul din acea zi. În final au ajuns şi la blocul unde prietenul fetei le-a spus că aceasta ar fi fost într-o vizită. Au cerut filmările de pe camera de supraveghere şi au fost oripilaţi de ce au văzut. Din acel moment identificarea şi prinderea agresorului nu a mai fost decât o chestiune de timp.

FELICITĂRI TINERILOR POLIŢIŞTI ŞI COLEGILOR DIN BIROUL DE INVESTIGAŢII CRIMINALE!", este mesajul transmis de către reprezentanţii Ministerului Afacerilor Interne în care este prezentată şi o poză cu cei trei tineri poliţişti care au lucrat la acest caz. 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
S-au impus NOI RESTRICȚII! Anunt de ultima ora despre noul acord de guvernare! S-au impus NOI RESTRICȚII! Anunt de ultima ora despre noul acord de guvernare!
spotmedia.ro
Vor fi tot mai puțini cei care doresc să se vaccineze, iar coerciția nu funcționează.... Vor fi tot mai puțini cei care doresc să se vaccineze, iar coerciția nu funcționează. Ce e de făcut? Interviu
spotmedia.ro
Lider sindical, despre cazul Pitești: Foarte mult exces de zel combinat cu prostie.... Lider sindical, despre cazul Pitești: Foarte mult exces de zel combinat cu prostie. Demisiile sunt praf în ochi, trebuie proceduri, o nouă lege și un nou statut Interviu
b1.ro
Cel mai bun drob de miel. Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit rețeta bunicii sale. Ce... Cel mai bun drob de miel. Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit rețeta bunicii sale. Ce SECRET ascunde
infoactual.ro
Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si