Daniel s-a stins din viaţă la 22 de ani, după ce tatăl lui l-a înjunghiat. Băiatul voia să îşi scape mama din ghearele unui tată alcoolic şi violent

Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat definitiv, pe 5 noiembrie, pe Mănăilă Cucoaneş, un bărbat de 47 de ani din localitatea gălăţeană Umbrăreşti, la 10 ani de închisoare pentru omor.

Author: M.C.B. miercuri 07 noiembrie 2018 , 14:49

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Judecătorii l-au condamnat definitiv pe un bărbat de 47 de ani, care şi-a ucis fiul cu o lovitură de cuţit, după ce tânărul de 22 de ani îi reproşase că îi risipeşte banii pe care îi câştiga în străinătate şi îi agresează mama pe fondul consumului de alcool.

Pedeapsa a fost majorată de la 7 ani şi 6 luni, cât primise iniţial la Tribunalul Galaţi, ca şi daunele morale pe care urmează să le primească Aristiţa Traian, mama tânărului ucis şi soţia ucigaşului, de la 15.000 de lei la 50.000 de lei.

Agresorul şi-a ucis fiul cu o singură lovitură de cuţit, după ce tânărul i-a reproşat că-i cheltuie aiurea banii câştigaţi în străinătate şi c-o bate pe mama sa. Mănăilă Cucoaneş şi-a pierdut cumpătul după o ceartă violentă cu fiul său, pe fondul consumului de alcool, şi l-a lovit cu un cuţit, omorându-l pe loc.

Evenimentul înfiorător a avut loc pe 20 august 2017, în localitatea gălăţeană Umbrăreşti. Potrivit martorilor, incidentul s-a produs după o ceartă violentă, pe fondul consumului de alcool, în care au fost implicaţi mai mulţi membri ai familiei Cucoaneş din Umbrăreşti, motivul principal al disputei fiind banii. Daniel Dumitru Cucoaneş (22 de ani), cel care avea să-şi piardă viaţa în urma incidentului, le-ar fi reproşat părinţilor lui că ar fi cheltuit aiurea banii pe care el i-a câştigat muncind în Italia.

Rănile au fost extrem de grave şi au condus, în scurt timp, la decesul tânărului. După comiterea faptei, agresorul a încercat să se sinucidă, dar a fost imobilizat de restul membrilor familiei. Dumitru Daniel Cucoaneş muncea pentru o firmă din Parma (Italia) şi venise în ţară pentru câteva zile, în vacanţă. El trimitea în mod constant bani în ţară, către familie, care construia pentru el o casă în localitatea Umbrăreşti.

Sursă: adevarul.ro 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si