Daniela Nane a filmat la Hollywood pentru o productie a carei actiune se petrece in Romania! In film apare si Tudor Petrut din "Liceenii"
Life

Daniela Nane a filmat la Hollywood pentru o productie a carei actiune se petrece in Romania! In film apare si Tudor Petrut din "Liceenii"

Radu Constantin
14 nov 2017

Actrita Daniela Nane a filmat in Statele Unite pentru o productie a carei actiune se va petrece in Romania.

 

Daniela Nane a fost in Statele Unite pentru filmari la productia „Sounds Of Silence”. Filmul este realizat la Hollywood insa actiunea acestuia are loc in Romania, conform actorului roman Tudor Petrut, stabilit de mai multi ani peste ocean.

Citeste si: Stefan Banica jr a fost luat din Armata ca sa joace in Liceenii: „Nu ma interesa sa iau proba, venisem sa mananc acasa. M-au mutat la Bucuresti cu dispozitie de la ministru, de la partid”


„Desi nu ne-am mai vazut de mai bine de 20 de ani, iar pe atunci era inca studenta la actorie, ne-am reintalnit cu mare placere chiar pe platoul de filmare. Daniela Nane a interpretat unul dintre rolurile principale in recenta productie „Sounds Of Silence”. Pelicula, a carei poveste se petrece in Romania, a fost filmata integral pe platourile holwoodiene. Am avut timp sa depanam amintiri”, a scris Petrut pe contul lui de socializare.


Tudor Petrut este cunoscut din seria filmelor „Liceenii”, unde a jucat rolul olimpicului Serban, favoritul profesoarei de matematica Isoscel.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook