Danka Ilić, fetița de doi care a fost dată dispărută în Serbia, în urmă cu 10 zile ar fi fost ucisă de doi indivizi! Poliția i-a arestat deja pe cei doi indivizi, a declarat președintele sârb Aleksandar Vučić, conform BLIC.

Cum ar fi fost ucisă copila?

Bărbații ar fi dat cu mașina peste Danka, iar mai apoi cadavrul său ar fi fost aruncat într-o groapă de-a lungul „Starobanjski put” de lângă Bor, mai precizează sursa menționată mai sus.

”Au mărturisit crima! Amândoi au mărturisit. Cu ce ​​fel de monștri avem de-a face? Acum sunt duși spre locul unde au aruncat cadavrul copilului. Mulțumim poliției pentru efortul depus... ”, a spus președintele.

Acum, oamenii legii sapă în acea zonă.

„Pământul este săpat pentru că se crede că cineva este îngropat acolo. Asta înseamnă că poliția nu-i crede pe părinți, adică pe mama care susține că fata a dispărut într-un anumit loc. Săpatul terenului arată că polițiștii urmăresc posibilitatea ca Danka să fi fost adusă moartă”, a declarat un agent, potrivit presei din Serbia.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură. Nu rămâne așa”- wowbiz.ro

Danka ucisă

Ea este Danka.

[Sursa foto: DRUSTVENE MREZE]

Citește și: Marcel Șerbuc, criminalul din Berceni, și-a aflat sentința. Cât va sta după gratii bărbatul care a ucis fetița concubinei sale și a ascuns-o în canapea

Singura pistă promițătoare s-a dovedit a fi falsă, deoarece poliția austriacă a anunțat că micuța care a fost văzută în compania a două românce nu era Danka.

Ce se știe despre vinovați?

Poliția judiciară din Bor i-a reținut pe lucrătorii Companiei de utilitate publică "Vodovod" Bor S.J. (50 de ani) din satul Luka și DD (50 de ani) din satul Zlot.

"S.J. este suspectat că vehiculul oficial "Fiat Panda" a lovit un pieton, o fetiță daneză în vârstă de doi ani, și a ucis-o. Împreună cu un coleg de la D.D., au pus cadavrul fetiței în portbagajul vehiculului, după care s-au îndreptat spre o groapă de gunoi sălbatică, unde au aruncat cadavrul pe partea dreaptă a drumului", spune o sursă apropiată anchetei, informează Sloboden Pečat.

Descoperire șocantă! Ce s-a întâmplat cu Danka, fetița de 2 ani dispărută în Serbia: „Au mărturisit...”

Citeste si: Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, acuzați că mimează fericirea în mediul online! Cum se înțeleg, de fapt, cei doi: „Sunt problemele exterioare, care vin din partea altor oameni.”- kfetele.ro

Citeste si: S-a aflat cine este principalul suspect al crimei din Dolj: "Am căutat în zona aia de 3-4 ori". Raisa, fetița în vârstă de doi ani, ucisă cu o cruzime greu de imaginat- radioimpuls.ro

Citește și: Unde a fost găsit trupul lui Emile, copilul de doar 2 ani, dispărut în urmă cu câteva luni din curtea bunicilor? "Tristeţea este infinită". Nicio ipoteză a morții băiețelului nu este exclusă

S.J. este acuzat de săvârșirea unei infracțiuni grave împotriva siguranței circulației publice, iar DD este acuzat că l-a ajutat pe autorul infracțiunii după comiterea acesteia. După reținere, cei doi au fost arestați preventiv pentru o perioadă de până la 48 de ore.

Ancheta poliției criminale din cadrul PU Bor indică faptul că fapta s-a petrecut pe 26 martie, în jurul orei 13:52, adică la doar șapte minute după ce fata a dispărut, potrivit declarației mamei. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si