@cristinaperju2

in statie la tramvai 😉😉😉😉😂

♬ sunet original- Muzica.Top.Oficial

Dansul provocator al tinerei a avut loc într-o stație de tramvai, din Capitală. O româncă a vrut să le arate tuturor cât de bine se descurcă atunci când vine vorba despre dans. Într-o ținută extravagantă a făcut un show de proporții.

Citește si: VIDEO- Cum s-au distrat tinerii la Neversea în prima noapte de festival

Visul multor tineri este să devină virali pe TikTok. Unii fac tot felul de provocări, alții își pun viața în pericol și chiar au fost înregistrate mai multe decese la noi în țară din această cauză.

Dans lasciv în stația de tramvai

Tânăra din București a renunțat la provocările periculoase sau la trendurile din alte țări și a decis să îi dea pe toți urmăritorii ei pe spate cu un dans așa cum nu au mai văzut până acum. Tânăra i-a uimit pe călători.

Tiktokerița a purtat un top negru, cu spatele gol și o pereche de colanți transparenți, care au lăsat la vedere lenjeria intimă. Ea a mers într-o stație de tramvai și a dansat minute bune pentru a face un videoclip cum și-a dorit.

dans tramvai

Blondina a lăsat inhibițiile și a oferit un show pe cinste.

[Sursa foto: Captură Video]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește si: Două familii au dat în judecată platforma TikTok, după ce fetele lor au murit în urma unei provocări

Dintr-un alt mijloc de transport, aflat prin zonă, o altă tânără a filmat-o. Fata a urcat și ea imaginile pe aceeași platformă. Într-un timp foarte scurt, videoclipul a strâns peste 2 milioane de vizualizări.

Dansatoarea a făcut furori în mediul online. Internauții au lăsat zeci de comentarii. Unii s-au revoltat și s-au declarat dezamăgiți de generația din zilele noastre.

„Ferească...”/ ”Măcar de ar fi plătită și ea 😕poate o înțelegeam”/ ”Faza e că o vreme stătea cu mine în cartier și îmi era frică de ea”/ ”Generația TikTok”, sunt doar câteva dintre sutele de comentarii ale internauților.

Citește si: Cum a petrecut Marymar de ziua ei. Tzancă Uraganu i-a organizat o petrecere pe cinste

Alți utilizatori TikTok au afirmat că sunt de-a dreptul uimiți de gradul de influență pe care îl are TikTok asupra tinerilor, dar și de faptul că aceștia renunță imediat la inhibiții pentru cât mai multe vizualizări și aprecieri.

dans

Românca a dansat în stația de tramvai.

[Sursa foto: Captură Video]

Mulți internauți au felicitat-o pe dansatoare pentru curajul de a se afișa așa în public.

Citește si: Summer Well 2022. Tot ce trebuie să știi despre festivalul de la Știrbey. Reguli de acces, line-up și bilete


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si