Incidentul a avut loc luni dimineață, într-un club preferat de foarte mulți turiști. Totul ar fi pornit în urma unui scandal în zona VIP, când un bărbat a scos pistolul și a început să tragă.

Patru persoane au fost împușcate într-un club din Marbella

Atacatorul a fost înjunghiat și transportat la spital în stare gravă. Potrivit polițiștilor spanioli, atacatorul este un turist olandez.

Citeste si: Bărbatul care l-a ucis pe fostul iubit al Oanei Radu a fost condamnat pe viață. Acesta a incendiat două persoane

"Unul dintre cei patru oameni care au fost împușcați este un cetățean irlandez, care a fost lovit în piept. Este persoana rănită cel mai grav. Celelalte victime au fost împușcate în spate, în picior și în umăr. Trăgătorul, un cetățean olandez, a suferit răni prin înjunghiere, fiind arestat", au declarat autoritățile. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Medicii sunt rezervați cu privire la starea de sănătate a celor împușcați.

Atacatorul ar fi fost dat afară din club înainte de a ataca

În urma dicuțiilor aprinse dintre cele două grupuri, bărbatul a fost dat afară de cei ce asigurau paza în club. El a revenit să ceară socoteală unui alt bărbat, moment în care a fost înjunghiat.

Citeste si: Gestul unui tată îngenuncheat de durere. Bărbatul s-a năpustit asupra tânărului care i-a ucis fiul

Pentru a se apăra, bărbatul a scos un pistol și a început să tragă. Un martor a povestit cum după auzirea focurilor de armă, în club s-a stârnit panica, iar oamenii au luat-o la fugă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si