Daria a murit de foame, chiar înainte să împlinească doi ani. Mama era plecată la muncă în străinătate, iar tatăl mai are grijă de încă trei copii

Momente devastatoare pentru o familie din Fălticeni, care şi-a pierdut fiica în vârstă de 1 an si 10 luni.

M.C.B., miercuri 28 noiembrie 2018 , 09:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Daria Elana B. avea doar un an şi 10 luni şi trăia alături de trei fraţi mai mari şi tatăl ei în comuna Preuteşti, din Suceava. Luni, fetiţa s-a simţit rău şi tatăl, în loc să o ducă la spital sau să chema ambulanţa, a dus-o în comuna vecină, la Horodiceni, la soacra lui.

Femeia a sunat abia la ora 19:00 la 112 şi a anunţat că nepoţica ei se simte foarte rău. Salvarea a preluat-o în stare gravă şi a dus-o la Spitalul Municipal din Fălticeni. Internată la secţia de Pediatrie, Daria a fost diagnosticată cu "anemie severă şi insuficienţă respiratorie".

A intrat rapid în stop cardiac şi în ciuda efortului medicilor de a o resuscita, a fost declarat decesul în jurul orei 22:30. Cauza exactă a decesului se va afla în urma necropsiei.

Poliţiştii suceveni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Cercetarea se face, deocamdată, in rem. Tatăl mai are în grijă încă trei copii.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si