Daria avea 16 ani si o viata plina de planuri si sperante! Boala nu a lasat-o sa se bucure. Ti se rupe inima cand o sa vezi ce au scris colegii si profesorii

Daria Iacob era eleva in clasa a X-a la Colegiul Mihai Eminescu.

M. P., miercuri 29 august 2018 , 13:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Desi avea toata viata inainte, ea nu a mai avut sansa sa se bucure de viitor. Boala crunta de care suferea a invins. Daria s-a stins din viata din cauza leucemiei.

In ziua in care a murit colegii si profesorii Dariei au scris un mesaj emotionant.

„Astazi, a plecat in calatoria din tara ingerilor eleva noastra, din clasa a X – B, filologie bilingv engleza, Daria Iacob. Am fost alaturi de ea in clasele de gimnaziu, elevi si profesori. Am impartasit bucuria reusitei la examenul de Evaluare Nationala. I-am fost alaturi in anul care s-a scurs in suferinta si am sperat, impreuna cu parintii ei dar si cu elevii din scoala, care au inteles sa fie solidari cu cauza familiei, ca va reveni printre noi, in anul scolar ce urmeaza. Destinul a hotarât diferit. Suntem alaturi de familie in aceste momente! Drum lin printre ingeri, Dumnezeu sa te ocroteasca, Daria!”

„Ingerii sa o aiba in paza!”

„Condoleante familiei si pe tine, ingeras, sa te ia Dumnezeu in grija Lui...”

„Dumnezeu sa te odihneasca in pace, copil frumos!”

Acestea sunt cateva mesaje care curg pe pagina de Facebook a liceului in care Dariei nu i s-a mai acordat timp sa se intoarca la cursuri.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si