Liber ca pasarea cerului, in ciuda coliviei care-l asteapta in tara, pentru o condamnare de 7 ani si doua luni, la inchisoare!

Din iunie, Ionelas Carpaci este dat in urmarire internationala. In timp ce autoritatile noastre se dau de ceasul mortii sa-l aduca inapoi, seful clanului se relaxeaza in Germania.

La nunta la care a fost filmat sta la masa cea mai buna. Dar Ionelas s-a schimbat.

Nu mai vrea sa fie-n centrul atentiei, ca pe vremuri, cand deschidea sampanii fine de la balcoanele aurite. Acum, se fereste de camere si nici pe ringul de dans nu mai pune piciorul.

Ionelas Carpaci nu e singur, in Munchen, ci in sanul familiei. Este la nunta nepotului lui Grado Carpaci, iar alaturi ii sunt nora si fiul.

La cativa metri de masa urmaritului international, face bani, din dedicatii, Nicolae Guta.

In fata lui, Grado, zis si Ministrul de Finante, a intins un covor de sute de euro.

Din Germania, condamnatul le rade-n nas autoritatilor noastre, care l-au scapat printre degete. Dupa tunul de milioane, dat in tara, traieste ca-n puf sub protectia dublei cetatenii, pentru ca, Ionelas Carpaci, in Romania, devine Ionelas Sandner, in Germania.

FLORIN KOVACS: E clar ca exista un soi de complicitate intre aurtoritatile nationale care ar trebui sa se ocupe de readucerea in tara a condamnatului Carpaci.


Se pare ca cei de acolo refuza sa il extradeze, acesta fiind modul nemtilor de a-si proteja cetatenii.

FLORIN KOVACS: Se pare ca unii sunt mai egali in fata legii decat altii. Este socant pentru mine ca o persoana de renumele lui Sandner Ionel, alias Carpaci, poate sa trateze cu atata lejeritate o hotarare judecatoareasca definitiva.

Din surse neoficiale, Curtea de Apel Timisoara, care a emis mandat european, incearca, prin Ministerul Justitiei, sa incheie cu cei din Germania un acord prin care sa transfere de pedeapsa.


In lipsa oricarei marturii, este greu de spus cand a fost filmat Ionelas. Inainte sau dupa condamnare?  Imaginile apar ca fiind postate pe 6 septembrie, insa Nicolae Guta este cel dupa care ne-am putea da seama daca nunta a vut loc de curand.  

Ultimele cadre cu manelistul au fost susprinse chiar saptamana aceasta. Iar asemanarea este izbitoare. Mult mai slab ca acum cateva luni si tuns la chelie. Ionelas Carpaci este acuzat ca reusit cu ajutorul unor functionari din primarie, notari si juristi sa devina stapan pe cladiri exclusiviste, din buricul targului. Pe langa pedeapsa pe care o are de ispasit, el are de achitat si prejudiciul urias de 1.5 milioane de euro.



Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si