Datorii uriase pentru restaurantele fiului lui Piedone! Anul "Colectiv" a fost dezastruos pentru rezervele financiare ale familiei fostului primar al sectorului 4

Cristian Popescu Piedone traverseaza o perioada grea, dupa incendiul de la Colectiv. Nu doar el e lovit de efectele tragediei, ci si familia lui.

Editor: Alexandra Chiric Author: D.C. vineri 20 mai 2016 , 11:05

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Restaurantele lui Vlad Popescu, fiului fostului primar al sectorului 4, au resimtit din plin „criza” pe care o traverseaza tatal acestuia. Situatia financiara a firmei detinute de tanarul patron de localuri a fost una dezastruoasa pentru anul 2015. Cu restaurantele inchise in ultima perioada a anului, pierderile societatii au ajuns la 179.451,

conform datelor de la Ministerul Finantelor. Vlad Popescu a raportat o cifra de afaceri neta de 622.017 lei si un numar mediu de 15 salariati. Datoriile societatii sunt de-a dreptul uriase: 1.687.831 lei.
Piedone si fiul sau, Vlad
Piedone si fiul sau, Vlad

Cifra de afaceri a societatii este la jumatate fata de anul anterior si la fel si numarul de angajati, care in 2014 era de 29. Pierderile au fost insa si mai mari acum 2 ani: 409.772 lei.
Vlad Popescu este actionarul principal al unei societati care detine doua restaurante de fite din sectorul 4. Dupa incidentul din 30 octombrie 2015, s-a aflat ca cele doua localuri aveau si ele probleme cu avizele din partea ISU, asa ca proprietarul a luat decizia de a le inchide temporar.
Unul dintre restaurantele familiei
Unul dintre restaurantele familiei

Sotia lui Piedone, Iulia Popescu, are si ea o afacere: e patroana unui coafor situat in curtea casei parintesti a sotului ei.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si