Daum: "Sunt surprins de ce au decis cei din comisie si dezamagit ca am aflat din presa". Cosmin Contra ar putea fi noul selectioner

Selecţionerul Christoph Daum a declarat, miercuri, ca l-a suprins recomandarea Comisiei Tehnice a FRF de reziliere a contractului sau, în contextul în care în urma cu doua luni membrii comisiei spuneau sa trebuie continuata colaborarea. Daum este dezamagit ca a aflat din presa decizia comisiei si a menţionat ca se va întalni joi cu presedintele FRF, Razvan Burleanu, pentru a discuta.

V.P., miercuri 13 septembrie 2017 , 20:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Înca sunt antrenorul Romaniei, doar în presa se spune ca eu nu mai sunt sau nu voi mai fi. Ma întreaba si lumea din Germania, si familia daca am fost dat afara, dar eu le spun ca nu e adevarat. Cu mine nu a vorbit nimeni despre asta. Ce a decis Comisia Tehnica e doar consultativ. Pentru presedintele Burleanu, ea nu are putere de decizie. Însa sunt surprins de ce au decis cei din comisie, pentru ca acum doua luni spuneau ca trebuie sa continuam. Nu înţeleg de ce acum spun altceva. Accept orice opinie din Comitet sau din presa, dar am fost dezamagit ca am aflat din presa. L-am sunat pe presedintele FRF, dar nu am dat de el. Nu mi-a venit sa cred ca într-o ţara civilizata poţi afli informaţia asta din presa", a spus Daum la venirea în ţara, potrivit Digi Sport.

El a subliniat ca trebuie sa discute cu presedintele FRF, Razvan Burleanu, iar apoi se va lua o decizie. "Eu am în minte suta la suta ce vreau sa fac. Pana atunci, înca sunt selecţionerul Romaniei si chiar un ambasador, pentru ca peste tot am vorbit foarte frumos de Romania", a adaugat Daum.

Christoph Daum a menţionat ca nu are nicio oferta în acest moment. "Nu am nicio oferta si daca as pleca de aici, as alege sa stau cu copiii o perioada, o scurta vacanţa. Maine ma întalnesc cu Burleanu si apoi sa vedem ce decide Comitetul Executiv, dar eu nu o sa raman în Romania în asteptarea deciziei", a precizat Daum.

Membrii Comisiei Tehnice a FRF au votat în sedinţa de luni pentru demararea procedurilor de reziliere a contractului selecţionerului Christoph Daum de catre Comitetul Executiv al federaţiei si au propus variante pentru viitorul tehnician.
 

Recomandarea de reziliere a contractului lui Christoph Daum va fi supusa validarii în prima sedinţa a Comitetului Executiv.

Dupa decizia Comisiei Tehnice, cele mai vehiculate variante pentru postul de selecţioner au fost Dan Petrescu si Cosmin Contra.

Andrei Vochin, consilierul presedintelui FRF Razvan Burleanu, a declarat, miercuri, la Telekom Sport, ca în Comisia Tehnica s-au propus 10-12 variante de selecţioner si ca pana acum s-a discutat doar cu Dan Petrescu. "Au fost 10-12 nume votate în Comisia Tehnica, antrenori care au avut rezultate în Romania sau în strainatate. Dan Petrescu, Cosmin Contra, Ioan Andone chiar. S-a mers pe prima varianta. Presedintele s-a întalnit ieri cu Dan Petrescu si au discutat. El are contract. A ramas sa ne dea un raspuns cat mai curand. Urmeaza rezilierea contractului domnului Daum. Ori în aceasta seara, ori maine dimineaţa, presedintele FRF se va întalni pentru a negocia rezilierea. El mai are contract pana în decembrie", a spus Vochin.
 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si