In 2001 a inceput drama pitestencei, careia medicii i-au pus initial diagnosticul de hepatita, o forma cu o evolutie fulminanta. A fost in coma, si-a revenit, si facea tratament, numai ca dupa cativa ani, medicii i-au dat o alta veste proasta: fara un transplant de ficat zilele ei erau numerate.

“Am stat 7 luni, zi de zi, in Fundeni asteptand un organ.

A fost ingrozitor, zilele imi erau numarate. Dar Dumnezeu mi-a dat putere si rabdare si am rezistat pana la ziua cea mare, ziua in care am primit vestea ca s-a gasit un donator compatibil. Asta se intampla in seara zilei de 10.11.11. Am fost dusa in Terapie si dimineata, la ora 6 pe 11.11.11 a inceput transplantul. Totul a decurs bine si asa… am primit o noua viata. Pentru asta ii multumesc in fiecare zi lui Dumnezeu si familiei donatorului care mi-a redat viata. Pentru sufletul lui, ma rog de atunci in fiecare zi”, ne povestea ea in urma cu ceva timp.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Ne-a spus  ca nu stie prea multe despre donatorul sau, in afara faptului ca era un tanar care a murit intr-un accident de motocicleta. Medicii nu au voie sa dezvaluie informatii despre donator sau familia acestuia, asa ca femeia nu a avut cum sa ia legatura cu aceasta si sa multumeasca pentru sansa care i s-a dat. Insa, in fiecare an, pe 11.11 aprinde o lumanare in memoria acelui tanar si se roaga pentru sufletul lui.

“11.11.11-11.11.17 Au trecut 6 ani de viata frumoasa, de bucurii, de fericire! Nu a trecut o zi fara sa ma rog pentru sufletul baiatului datorita caruia traiesc, pentru familia lui care a ramas distrusa, pentru minunatul personal medical de la gastro si chirurgie Fundeni, pentru familia si prietenii mei! Fara ei si fara Dumnezeu, azi nu as fi fost in viata! A fost un drum extrem de greu, cu suferinta si deznadejde dar, Dumnezeu mi-a dat putere si rabdare si sunt mandra ca am invins!", este mesajul transmis zilele trecute, pe pagina ei de socializare. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si