De cât timp sunt împreuna Alex Velea și Antonia. Cei doi au una dintre cele mai lungi relații din showbiz

Cuplul Alex Velea și Antonia este unul dintre cele mai iubite cupluri din lumea mondenă, dar și unul dintre cele mai lungi. Vei rămâne surprins când vei afla de cât timp sunt cei doi împreună.

Author: Andreea Bolocan joi 15 aprilie 2021 , 14:42

de cat timp sunt impreuna alex velea si antonia
Antonia împreună cu cei 3 copii și cu Alex Velea[Sursa foto: Instagram]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Frumoasa Antonia și iubitul ei, Alex Velea se cunosc și se iubesc de 9 ani de zile.

Cei doi artiști nu sunt încă căsătoriți, deoarece Antonia, în acte încă este soţia lui Vincenzo Castellano, bărbatul cu care are primul copil, pe Maya, o fetiţă superbă, în vârstă de doar 10 ani.

Antonia şi Vincenzo Castellano s-au căsătorit în anul 2011 și s-au despărţit în 2013, iar de atunci viaţa lor se consumă printre instanţe, acte şi decizii judecătoreşti. Însă iţele încurcate din familia Antoniei încep să se mai descurce. Solista s-a cuplat cu Alex Velea în urmă cu cinci ani şi jumătate, deşi nu reuşise să se despartă de fostul soţ.

După ani de stres, din cauza celor două procese, cel de divorţ cu Vincenzo Castellano şi cel de recunoaştere a paternităţii lui Alex Velea pentru cei doi băieţi, solista poate răsufla uşurată.

În aprilie, anul 2019, instanţa l-a recunoscut pe Alex Velea ca fiind tatăl copiilor ei, Akim şi Dominic, şi tot anul trecut, în iulie, solistul a reuşit să-şi treacă numele şi în actele copiilor, de unde a dispărut definitiv numele Castellano.

Antonia și Maya Castellano[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce avere are Adina Alberts. Soțul ei, Viorel Cataramă, este unul dintre cei mai bogați români

Au de gând Alex Velea şi Antonia să se căsătorească?

Întrebată fiind de ce nu se căsătorește cu Alex Velea și când au de gând să facă pasul cel mare, Antonia a răspuns că… nu a fost cerută încă. Așadar, s-ar putea spune că o eventuală căsătorie se lasă așteptată și din cauza lui Alex Velea. Artista a vorbit, de asemenea și despre rochia de mireasa.

”Nunta perfectă este atunci când ești alături de jumătatea ta, persoana pe care o iubești necondiționat, de oa­menii dragi ție și te simți bine.”, a precizat cântăreața pentru revista Viva.

Mai mult decât atât, tot într-un interviu, Antonia a vorbit și despre secretul fericirii în cuplu, și anume: chimia. Artista a mărturisit că între ea și partenerul ei există o chimie evidentă chiar și în fotografiile de pe Internet.

Citeste si: Andreea Mantea, test de groază pentru Minodora: „Regulile acestui joc sunt foarte simple…”

Secretul iubirii dintre Alex Velea şi Antonia

”Ne facem de fiecare dată timp pentru noi doi, pentru că așa se păstrează relațiile, cu timp petrecut îm­preună, relaxare. Acesta este un plus în relația noastră, fap­tul că avem o chimie extraordinară.”, a precizat Antonia.

Fără doar și poate, Antonia este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi, astfel că ai spune că e chiar ușor să mențină flacăra pasiunii între ea și Velea. Ei bine, artista a menționat că și ea face eforturi mari pentru a se menține în formă și să mențină, totodată, o relație sănătoasă.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si