Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” a spus motivul adevărat pentru care Jador a votat-o pe Ana Porgras de la „Survivor România”

Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” și Jador sunt prieteni foarte buni. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii de la Kanal D. Mocanu i-a transmis un mesaj extrem de emoționant lui Jador, dar a și expus motivul pentru care aceasta a votat-o pe Ana de la Survivor.

Author: Georgiana Balaban miercuri 07 aprilie 2021 , 10:34

de ce a eliminat-o jador pe ana porgras de la survivor românia
Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Mocanu sare în apărarea lui Jador după ce a votat-o pe Ana Porgras spre nominaliare, iar aceasta a părăsit competiția Survivor.

„Mulți dintre voi mi-ați dat multe mesaje urâte, eu îl susțin pe Jador. Sunt multe ipoteze. Alții au zis că Jador a folosit-o pe Ana să-l atace pe Zanni. Chestie pe care multă lume ar face-o, dar Jador nu este omul să țină ură. Nu a făcut acest gest să-l atace pe Zanni. E o chestie mult prea imatură, chiar și pentru Jador!”, a zis Mocanu.

Citeste si: Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”- provocare pentru tatăl său. Ce a transmis fostul concurent al emisiunii

Bogdan Mocanu își apară prietenul din toată inima. Tânărul a mărturisit că sunt prieteni foarte buni, ba chiar și mamele lor au devenit prietene. „Toată lumea îl judecă și zice că a luat o decizie greșită, dar publicul ăsta care se plânge...păi stai...de ce nu ați votat-o voi ca să nu plece. Publicul este judecătorul, de ce nu ați votat-o voi înainte...Este

și o petiție în mediul online ca Ana să revină în competiție...vă las link-ul aici. Dacă ar fi fost Zanni favorit, l-ar fi votat pe Jador. Toată lumea îi sare în cap...Nu știu dacă îi pare rău, dar își asumă. Este o competiție. Se iau decizii colective.” a adăugat Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” iubește mai mult ca niciodată. Cine este bruneta care i-a furat inima

Mesajul emoționant trimis de Mocanu către Jador de la Survivor România

„Mi-am dat seama că ești cel mai bun prieten. Mă doare piciorul rău. Nimeni nu mai mă vrea!”, i-a zis Jador lui Mocanu.

Citeste si: Jador de la „Puterea Dragostei” l-a dat de gol pe Bogdan Mocanu. Lângă cine a fost surprins bărbatul

Mocanu suferă alături de amicul său pe care îl susține în cadrul competiției. „Când am auzit nimeni nu mai mă vrea, asta nu s-a dat, am simțit o umbră așa...cel mai bun prieten, m-am simțit ultimul om. M-a topit...îți dai seama să te simți așa de exclus. Mi-a zis că îl doare piciorul la fiecare traseu, dar rezistă. Țipă, urlă, îi înnebunește pe ceilalți din echipa adversă, dar dă și randamente. Inspiră foarte multă lume...Sorin ăla e foarte obraznic...merită mai multe. Să-l termine psihic dacă câștigă toate probele. Mi-a zis că l-a bătut. El îmi duce și mie grija, m-a întrebat dacă am banu, dacă fac față pandemiei. Cu toate problemele astea, el tot mă întreabă.”, a afirmat Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”.

de ce a eliminat-o jador pe ana porgras de la survivor românia
Bogdan Mocanu și Jador.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 7 aprilie 2021- Prima parte- VIDEO. Cristian Comănici sare la bătaie!

Bogdan Mocanu a zis că a fost copleșit atunci când a văzut cu câtă emoție i-a scris Jador mesajele. Fostul concurent al emisiunii de la Kanal D a mărturisit că deși nu sunt rude de sânge îi leagă o relație foarte puternică. Aceasta a spus că mai are doar un singur prieten la fel de bun ca Jador, și pe fratele său de asemenea. Mocanu și-a îndemnat fanii să-l voteze în continuare pe Jador în competiția Survivor România.

Citeste si: Bogdan Mocanu, tătic? Ce a declarat fostul concurent de la Puterea Dragostei?: „Îmi stă bine?”


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si