Manu de la „Puterea Dragostei” a recunoscut ce a făcut ca să fie descalificat din cadrul emisiunii TV

Manu de la „Puterea Dragostei” a fost descalificat din cadrul emisiunii de la Kanal D. Tânărul a vorbit pe pagina lui oficială de socializare despre motivele care l-au făcut să recurgă la gesturile făcute.

Author: Georgiana Balaban marți 16 martie 2021 , 12:20

de-ce-a-fost-eliminat-manu-de-la-puterea-dragostei
Manu de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Emanuel Alexito a plecat de la „Puterea Dragostei”. Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii de la Kanal D a spus care este adevăratul motiv pentru care Manu a fost eliminat.

Manu de la „Puterea Dragostei” a fost eliminat din show-ul iubirii de la Kanal D. Tânărul nu a fost prezent în gala din 14 martie 2021. Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii „Puterea Dragostei” a spus care este adevăratul motiv al eliminării.

Moderatoarea show-ului matrimonial a afirmat că Manu nu a respectat condițiile și standardele emisiunii „Puterea Dragostei” și că nu s-a adaptat regulilor impuse de staff. Tânărul a fost descalificat.

Citeste si: George și Mădălina de la „Puterea Dragostei”- în vizită la mănăstire. Ce planuri de viitor are cuplul

Manu a refuzat în repetate rânduri să participe la filmări. „Dragi concurenți, în urma evenimentelor petrecute în această săptămână, am luat următoarea decizie.

Având în vedere că Manu a refuzat să participle la filmări în repetate rânduri, nu s-a integrat în acest colectiv și nu a putut face față rigorilor acestui show, începând din această seara el nu mai este concurent Puterea Dragostei”, a fost anunțul făcut în gala de duminică, de către Cristina Mihaela, prezentatoarea Puterea Dragostei.

Ce a afirmat Manu după plecarea din cadrul emisiunii iubirii

Manu și-a expus și el părerea după ce a ajuns în România. „O EXPERIENȚĂ UNICĂ❤️💔 Îmi vine să plâng însă a fost cea mai bună decizie pentru mine. Îmi pare rău pentru voi fiindcă am văzut câte mii de mesaje de susținere și câte voturi am primit.

Citeste si: Andra Volos de la Puterea dragostei iubește din nou? Cine este noul iubit?

V-am făcut, timp de o săptămână, diminețile mai frumoase și poate mai puțin frumoase însă le-am trăit și eu la maxim împreuna cu voi. Vreau să mulțumesc in primul rând lui Dumnezeu, familiei mele care a fost mereu alături de mine, Staff-ului pentru șansa care mi-au oferit-o să mă cunoască mai bine lumea, cu bune și cu mai puțin bune, lui @cristinamdorobantu cea mai frumoasa prezentatoare TV din România, tuturor concurenților indiferent de cum s-au terminat lucrurile și nu în ultimul rând vouă, oamenilor care m-ați susținut și celor care m-ați bârfit dar să știți că
nu vă port ură, vă port milă și îmi folosiți pentru a fi mai puternic pe zi ce trece.
As avea multe de povestit.. fiindcă nu contează timpul cât am stat, contează marca pe care a lăsat-o și pe care voi ați lăsat-o în mine, oameni buni și frumoși de acasă... Sper să-mi înțelegeți decizia și să mi-o respectați. Dacă v-am intrat la suflet înseamnă că deja am câștigat “premiul” din aceasta competiție frumoasă și unică.

Poate această despărțire este doar un “La Revedere” 😊 niciodată nu se știe, doar Dumnezeu le știe pe toate. Cu drag Manu, Manu Alexito. Pur și simplu, mulțumesc. @kanald @putereadragosteiro”, a fost mesajul pe care Manu l-a transmis în mediul online.

Manu de la „Puterea Dragostei” a intrat în casa iubirii de la Kanal D la începutul lunii martie.

de-ce-a-fost-eliminat-manu-de-la-puterea-dragostei
El este Manu de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Bărbatul este fotograf. „Sunt Emanuel Alexi, născut în România, dar am trăit toată viața mea în străinătate. Îmi place mult fotbalul, să ajut oamenii cum pot eu și îmi place să mă filmez. Sunt credicinos și c-un suflet bun.” a zis Manu despre el.

Citeste si: Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” a petrecut în club alături de Anda Adam. Cum au fost surprinși cei doi

Manu a fost eliminat din cadrul show-ului TV. În locul lui a venit Radu de la „Puterea Dragostei”. Noul concurent a pășit ieri, 15 martie 2021, în casa dragostei de la Kanal D.

Citeste si: Mary de la Puterea Dragostei a făcut testul de sarcină! Robert, reacție incredibilă! „Iubitul meu s-a supărat...”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si