Simona Săndulescu tocmai împlinise 43 de ani în urmă cu o săptămână și părea că viața ei este una de basm. Cel puțin asta arătau postările de pe contul ei de Facebook, acolo unde era mai mereu înconjurată de prieteni. Un videoclip recent arată cum apropiații i-au organizat o petrecere surpriză de ziua ei și îi cântau fericiți La mulți ani.

Simona Săndulescu va fi condusă pe ultimul drum

Cu un doctorat în muzică, artista cântase de mai multe ori pe scena Festivalului Internațional George Enescu, sub bagheta unor dirijori celebri iar în urmă cu puțin timp lansase două cd-uri cu muzică.

Nicio clipă rudele sau apropiații artistei nu au suspectat că ceva ar fi putut să o împingă la gestul extrem. Însă mesajul său de adio de sâmbătă noaptea spunea altceva.

Citește si: Detalii de ultimă oră despre moartea bizară a fotomodelului din Istanbul. Acestea sunt ultimele imagini cu ea: Tânăra este vizibil slăbită

Sunt cuvintele scrise cu puțin timp înainte să intre în apa Lacului Morii, acolo unde avea să fie găsită de forțele de intervenție, din păcate, fără suflare.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

După ce a postat mesajul de adio. Artista si ar fi lăsat telefonul mobil pe acest dig de pe lacul mori și și- ar fi pus capăt zilelor.

Citește si: VIDEO- Noi detalii în cazul avocatei însărcinate căzute de la etajul 6. Iubitul acesteia a fost arestat pentru omor

Prietenii, dar și apropiații, au crezut că este o glumă, însă au intrat în panică atunci când au încercat să ia legătura cu aceasta și nu a mai răspuns.

Unii dintre ei chiar au apelat imediat la 112, însă, din nefericire, autoritățile au ajuns prea târziu pentru a o salva.

Scena sinuciderii a fost observată chiar de doi tineri ce se aflau în zonă și aceștia au alertat de urgență autoritățile. Se pare că femeia ar fi fost în depresie și ar mai fi avut astfel de episoade în trecut.

Citește si: Gestul șocant al unui bărbat din Slatina. După ce a primit factura la curent și-a pus capăt zilelor

Acum, pe contul său de pe o reţea de socializare, curg zeci de mesaje la ultima postare a Simonei.

Autoritățile au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Citește si: Cine este artista găsită înecată în Lacul Morii. Simona Săndulescu a lăsat un mesaj de adio înainte de a-și pune capăt zilelor: "Știu că vă dezamăgesc, dar viața a devenit insuportabilă pentru mine!"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si