După 13 ani de la oribila crimă, Carmen a fost eliberată. Ea a omorât un bărbat, împreună cu iubitul ei, apoi i-au tranșat cadavrul și l-au îndesat în valiză, ca să scape de urme. Studenta criminală se întoarce în societate.

Citește si: Un bărbat i-a tăiat gâtul soției ca să o scape de povara cancerului: „Voiam să ne sinucidem și să se sfârșească!”

Judecătorii au anunțat că studenta criminală a făcut destulă pușcărie, din condamnarea de 19 ani și 8 luni, așa că au dispus ca aceasta să devină contribuabil la bugetul de stat, pentru pensiile speciale. „Admite propunerea formulată de comisia de liberare condiționată din cadrul Penitenciarului Gherla şi, în consecință: 1. Dispune liberarea condiționată a persoanei private de libertate Șatran Carmen, condamnată la pedeapsa de 19 ani 8 luni închisoare prin sentința penală nr. 144/2014 a Tribunalului Arad, pe data rămânerii definitive a sentinței. 2. Atrage atenția condamnatei că, în cazul în care va comite o nouă infracțiune, se poate dispune revocarea liberării condiționate. 3. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. 4. Stabilește suma de 313 lei reprezentând onorar pentru avocatul din oficiu, care se va avansa din fondurile Ministerului Justiției, domnului avocat Şinca Radu-Teodor. Cu drept de contestație în 3 zile de la comunicare.
Pronunțată prin punerea sentinței la dispoziția intimatei şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanței, azi 01.08.2022”,
au decis magistrații.

Studenta criminală a scăpat de pedeapsă

Carmen Bejan( numele de domnișoară al ei) a fost condamnată după crima comisă în anul 2009. Carmen și iubitul ei din acea perioadă, Sergiu Florea, ambii studenți la Medicină, au omorât un bărbat, în camera de cămin a fetei, unde victima fusese atrasă pentru a face sex pe bani cu individa.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta- wowbiz.ro

Citește si: Interlop român, decizie incredibilă. S-a predat autorităților din Italia: „Trebuie să înfrunt această situație într-o țara cu o Justiție corectă”

Ei nu s-au înțeles la preț, așa că prostituata de la Medicină și peștele ei l-au omorât pe client, apoi i-au tranșat cadavrul și l-au îndesat într-un geamantan.

Citește si: VIDEO| Dublă crimă, urmată de sinucidere, la Bacău. Fetiță de 10 ani, ucisă împreună cu mama ei

În spatele gratiilor, Carmen a rămas însărcinată cu un traficant de droguri și a născut în mai 2012, însă copilul a murit la naștere, din cauza unor malformații. Potrivit medicilor, fetița s-a născut fără mâini, abia respira şi avea malformații la creier. Cu doar o lună înainte de a naște, studenta criminală s-a căsătorit, în Penitenciarul Arad, cu fostul deținut Claudius Şatran, tatăl copilului.

Citeste si: Teoria Ștefaniei cu privire la descalificarea iubitului ei din Casa Iubirii. “Este cineva.”- kfetele.ro

Citeste si: Principala ipoteză a anchetatorilor în cazul tragediei din Cluj. O familie întreagă, descoperită moartă în curtea din spatele casei- radioimpuls.ro

Citește si: Primele imagini cu bărbatul din Bacău care a înjunghiat mortal o mamă și fetița ei de 10 ani, iar apoi s-a sinucis. Care au fost ultimele cuvinte ale femeii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si