Multimiliardarul Elon Musk, care a fondat companii precum Tesla și SpaceX, a postat pe Twitter o imagine în care apare drapelul României lângă cel al statului Ciad, fiind intrigat de faptul că cele două steaguri sunt aproape identice, iar "lumea nu vorbeste despre asta".

Citeste si: Probleme de milionar: Cristian Onețiu nu își poate repara mașina decât în afara țării

Citeste si: George Buhnici și-a luat Tesla, cea mai ”smart” mașină electrică din lume! ”Da, e adevărat! E cea mai tare jucărie”

Citeste si: SpaceX a anuntat numele primului turist care va zbura in jurul Lunii, in 2023

Postarea a fost primită cu mai multe remarci amuzante din partea urmăritorilor săi, care i-au semnalat că nu este singura asemănare izbitoare dintre două drapele, cel al statului Monaco şi al Indoneziei fiind de asemenea aproape identice.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Doar că, de fapt, Elon Musk, susțin surse foarte bine informate, începuse să se documenteze pentru că are planuri mari în România. ”În interiorul Tesla se discută deja despre România ca fiind următorul loc în care vor plasa reprezentanțele lor. Deja este sigur că vor face ori la Timișoara, ori la Arad, iar în București urmează să fie amplasat un showroom, dacă analiștii se vor convinge că există stabilitatea politico-ecomonică necesară pentru o investiție atât de mare, de ordinul a milioane de dolari.

Elon Musk a început să se intereseze de România după ce a constatat că are mulți angajați care provin din zonă”, ne-a dezvăluit surse din interiorul companiei.

Mai mult decât atât, susțin sursele citate, Elon Musk se interesează din ce în ce mai mult de sud-estul Europei, fiind decis să extindă compania în această direcție. Evident, în memoria omul de știință Nikola Tesla, un geniu sârb născut în Croația, se vor deschide reprezentanțe în Belgrad și în Zagreb.

În prezent, cea mai apropiată reprezentanță a companiei este în Viena, dar compania a anunțat că ar urma să deschidă un service în Budapesta, iar în România se vor instala trei stații de încărcare rapidă de 480 V — SuperCharger — pentru mașinile sale electrice în București, Craiova și Brăila.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si