Un profesor de engleza si un specialist in comunicare s-au lasat de profesiile de baza si au pornit o afacere de succes. N-a fost usor, insa acum, dupa 10 ani, parca nici nu stiu cand a zburat timpul.

Daniel Mandita, antreprenor: „Ceea ce era initial un hobby s-a transformat intr-o preocupare full time si, ulterior, intr-o profesie”.

Niciodata nu e prea tarziu pentru o schimbare, iar daca simti ca pasii te indreapta spre un alt drum sau ca e momentul sa schimbi macazul, ar trebui sa o faci. Este indemnul celor mai multi antreprenori de succes care-si impartasesc acum realizarile.

Gilbert Iscu, antreprenor: „Iti trebuie prima picatura de curaj, pe care o gasesti, de obicei, in familie sau prieteni, dupa care iti trebuie multa consecventa si persistenta in ceea ce ti-ai propus. E bine sa ai un scop”.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

E greu de crezut ca doi barbati au reusit sa infiinteze cea mai mare scoala de tango argentinian din Romania, dar este cat se poate de adevarat. Iar acum se bucura de un business de succes.

In cazul amandurora un singur dans a fost de ajuns pentru care cei doi barbati sa se indragosteasca iremediabil de tango-ul argentinian.

Si frumoasa Maria Andrei a spus prezent la conferinta dedicata antreprenorilor romani.

Este unul dintre ei si isi aminteste cu emotie de momentul in care a schimbat macazul.

Maria Andrei: „Mi-am dat seama foarte bine ca n-o sa fiu model toata viata. Am invatat sa fac bussines si sa lucrez cu bugete pentru ca, nu-i asa, ca model nu esti nevoit sa faci lucrurile astea”.

A avut norocul sa cunoasca oameni care au crezut in ea. Asa a ajuns sa scrie editoriale de fashion, sa creeze costume pentru cei cate apar in filme si sa si castige bani din toate aceste joburi pe care le face cu placere.

„Mi-a luat 40 de minute sa dau acel telefon si in 10 minute mi s-a schimbat viata. Iti trebuie rabdare, iti trebuie determinare, trebuie sa stii ce vrei, dar trebuie sa stii si ce nu vrei”, poveste modelul.

Iar antreprenorii romani par sa stie foarte bine ce vor.

Cristina Chiriac, presedinte Asociatia Nationala a Antreprenorilor: „Daca vrem o economie romaneasca puternica, trebuie sa stim ca singura solutie a Romaniei o reprezinta antreprenoriatul”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si