Acest proces a fost inventat de tatal lui in 1990 si a fost preluat de catre tanarul macelar. Procesul consta in congelarea carnii cu aer rece suflat cu 120km/h intr-un mediu cu o temperatura constanta de minus 43 de grade. Prin acest proces, carnea isi pastreaza calitatile pe termen nelimitat, iar gustul ei devine mult mai bun.

Desi pare migalos, acest proces aduce si beneficii.

O friptura din carne pusa la hibernat in anul 2000 costa 3.000 de euro, pret care acopera costurile de hibernare, dar si de crestere a vitelor din rasa Blonda de Aquitania." Familia nu concepe sa creasca animale in adaposturi unde nu au suficient spatiu sau intr-un loc unde nu se pot plimba in voi. La noi traiesc in aer liber si au conditii de cinci stele pentru animale", a povestit Polmard pentru americanii de la CNN.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune- wowbiz.ro

Polmard are si un magazin unde vinde o parte din carnea pe care o produce. Magazinul este cochet si seamana cu unul de vanzari de vinuri alese.
"Am vrut sa recreez o lume asemanatoare cu cea a vinului. Am vrut sa schimb ideea de macelarie traditionala, sa le ofer oamenilor ceva exceptional", a povestit francezul.

Macelarul a investit in afacerea sa aproximativ 4 milioane de euro, dar spune ca lucrurile merg extrem de bine.

Foto: polmard.com


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si