Chiar și anul 2020, în care prin prisma pandemiei s-au anulat majoritatea evenimentelor sportive, industria pariurilor s-a menținut pe linia de plutire. Cu toate acestea, pentru pariori nu a fost la fel de ușor să se mențină consecvenți.

Trecerea de la pariurile pe evenimente fizice la cele pe jocuri virtuale sau pe e-sports a prins destul de ușor la public, însă a privat jucătorii de posibilitatea de a mai anticipa fidel rezultatele meciurilor deoarece în cazul noilor opțiuni de pariere concurenții nu obosesc și nu au un istoric bun de luat în considerare atunci când li se anticipează randamentul.

Mai multe informații despre dificultățile pe care le întâmpină orice jucător la pariuri vei găsi în paragrafele ce urmează, dar până atunci e bine să îți reactualizezi memoria cu o informație: cu cât pariezi mai des, cu atât rezultatele tale vor deveni din ce în ce mai satisfăcătoare. Pentru antrenament în acest sens, poți accesa platforma Fortuna pariuri unde vei găsi variate opțiuni de pariere, gata să te familiarizeze cu dubla satisfacție a unui meci câștigat.

Pariurile sportive sunt complexe

Încă de la apariția lor, pariurile sportive nu au fost deloc simple și au cerut un plus de atenție și informare pentru a da rezultatele mult așteptate de jucători. În fază inițială au existat buletinele de pariere manuale, biletele și registrele în care casele de pariuri au scris cu mâna cotele și mizele.

Chiar și după apariția smartphone-urilor, parierea nu a devenit mai ușoară în mod subit.

De asemenea, ilegalitatea acestui sector de divertisment pentru câteva secole nu a reprezentat un factor favorabil în ceea ce privește facilitarea sistemelor de pariere. Însă zilele alea sunt acum apuse, iar pariurile sportive sunt mai accesibile ca niciodată.

Platformele de pariuri sportive se dezvoltă spectaculos în prezent, însă pariorii au o idee destul de vagă despre modul în care funcționează piața cu adevărat. Mai mult, termeni precum arbitraj, pariuri acca și over-rounds necesită studii aprofundate pentru a fi înțeleși.

Una peste alta, astăzi este destul de ușor pentru oricine să plaseze un bilet la pariuri, dar stăpânirea artei parierii i asigurarea rezultatelor optime rămâne o aptitudine greu de format.

Citeste si: Fără pariuri pentru nevaccinați

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

De ce este greu să fii un parior sportiv profesionist

De ce este greu să fii un parior sportiv profesionist

Nu plătesc destul dacă pariezi doar pe 1 singur meci

Orice parior cu experiență reală va ști cât de greu este să câștigi un bilet. Operatorii își vor stabili întotdeauna cotele într-un mod care să favorizeze casa, nu jucătorii. Cote mai mari înseamnă, în general, și un risc mai mare. Dacă vrei să plasezi pariuri pline de adrenalină sperând că vei transforma 100 de lei în 500, atunci va trebui, de asemenea, să te împaci și cu ideea că există riscul de a pierde totul.

Aceasta este o problemă aplicabilă nu doar în cazul pariurilor sportive, ci și la jocurile de noroc în general. Iar cândi vorbim de profituri, rentabilitatea poate fi uneori dificilă. Unii experți în matematica jocurilor de noroc susțin că poți obține un flux mic, dar constant, de profituri din plasarea exclusivă a pariurilor simple cu risc redus. Însă profiturile mici nu sună tentant pentru niciun jucător.

Citeste si: 3 metode greșite de a juca la pariuri

Biletele cu multe meciuri sunt rar câștigătoare

În completarea informației prezentate în paragraful anterior, trebuie să fii conștient că nici pariurile pe mai multe meciuri nu îți garantează succesul. Cu cât plasezi pariuri mai complexe, cu atât va fi nevoie să gândești mai complex și să faci puțin mai multă cercetare înainte de a alege pe cine să susții prin biletul plasat.

A gândi mai complex presupune a fi mai inteligent decât casa de pariuri. Ghicind cotele casei de pariuri, un jucător care câștigă des poate să-l învingă pe casa de pariuri la propriul joc. Cheia succesului unei astfel de reușite o reprezintă informarea și înțelegerea în detaliu a dinamicii jocului. Un jucător de succes nu cunoaște doar jocul pe de rost, ci și piața de pariuri sportive în sine. De asemenea, trebuie să fie în mod constant cu un pas înaintea operatorilor de pariuri sportive în ceea ce privește noutățile tehnologice.

De ce este greu să fii un parior sportiv profesionist

De ce este greu să fii un parior sportiv profesionist

Stresul alterează calitatea rezultatelor

Una peste alta, efortul și atenția de care ai nevoie pentru a investi în pariuri sportive te pot extenua asemeni unei zi de muncă. Mai mult, factorul de risc este îți poate da și mai multe bătăi de cap. Chiar și cu o minte ageră și un calcul bine realizat, un simplu eveniment neașteptat de pe teren poate schimba complet rezultatele finale.

Citeste si: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii- kfetele.ro

Citeste si: Regele Charles, acuzat de genocid de o senatoare indigenă în timpul vizitei oficiale în Australia: „Ne-aţi distrus pământul”- radioimpuls.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu vedeta care a decis să „păstreze tumoarea” după ce a aflat că are cancer. A refuzat operația- antena3.ro

De regulă, pariori plasează bilete pe termen lung cu pariuri volatile și cote mari, astfel încât câteva victorii pot recupera pierderile unor săptămâni bune. Așadar, trebuie să fii dispus să pierzi mult atunci când norocul nu se arată de partea ta. Pentru un număr relativ mic de oameni, acesta este farmecul jocurilor de noroc și ceea ce îi motivează să joace până dau lovitura. Pentru ceilalți, plasarea de pariuri sportive nu este decât un stres insuportabil.

Casele de pariuri nu apreciază succesul

Dacă crezi că obținerea unor rezultate favorabile la pariurile sportive nu reprezintă un lucru destul de greu de obținut, atunci trebuie să ai în vedere si faptul că operatorii de pariuri sunt la îndemână pentru a opri succesul. Folosind module cookie și alte tool-uri computerizate casele de pariuri îți monitorizează activitatea online, comportamentul de jucător, dar mai ales adresa IP pentru a se asigura că nu joci de pe mai multe conturi astfel încât să te apropii cu pași mai rapizi de recompense.

Citeste si: Pokerul poate ajunge la Jocurile Olimpice

Totodată, casele de pariuri dispun de opțiunea de limitare directă a conturilor de jucători, aspect care le permite să controleze rata de câștig de care te vei bucura și frecvența cu care îți vei vedea numele pe lista norocoșilor premiați pentru pasiunea lor pentru sporturi.

În pofida argumentelor de mai sus, nu este imposibil să devii un parior de succes, mai ales dacă ești pasionat de acest domeniu, dar trebuie să fii conștient că asta cere deosebit de multă atenție și implicare din partea ta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si